1. Particulieren
  2. Bezoek onze

Meld u aan voor een VIP-reis naar de Schüco showroom in Frankfurt

Ervaar de beste en hoogwaardige aluminium geveloplossingen

Heeft u een kavel gekocht en wellicht al een architect gevonden? Heeft deze u geïnformeerd over ons merk? Of bent u zelfstandig op onderzoek uit gegaan?

De uitstraling van uw woning wordt in hoge mate bepaald door de keuzes die u maakt voor de gevel. Welke ramen, deuren en schuifdeuren hebben uw voorkeur? Ze zorgen voor daglicht, uitzicht, veiligheid, isolatie en hebben een grote invloed op uw wooncomfort. U wilt dan ook de juiste en beste keuze maken voor uw nieuw te bouwen woning. Of dit nu een boerderij, bungalow of moderne woning betreft, alles moet volledig voldoen aan uw smaak en wensen. U wilt recht doen aan uw investering.

Om die reden organiseren wij dan ook een exclusieve VIP-reis naar onze nieuwe, hoogwaardige showroom en experience center in Frankfurt. Inspirerend en dé plek om de mogelijkheden voor deze hoogwaardige aluminium geveloplossingen te ervaren. Deze geheel verzorgde VIP-dagreizen organiseren wij voor een relatief klein gezelschap op 25 september en 1 november. Vertrek en terugkomst per bus zijn in beide gevallen om 09:00 uur vanuit Vianen en terugkomst om circa 21:00 uur.'Een unieke kans om informatie en inspiratie op te doen'

Ervaar de fascinatie voor design en techniek

De interactieve showroom van Schüco in Frankfurt geeft u inzicht en toegang tot de vele mogelijkheden die er zijn voor aluminium ramen, deuren, vouwwanden en schuifdeuren. Uit de vele mogelijkheden die u aantreft kunt u op verschillende vlakken keuzes maken: welke vormen, functies en kleuren en oplossingen passen het beste bij uw droomwoning. U ervaart de nieuwste technologieën, intelligentie en functionaliteit die u alleen vindt bij Schüco, alleen in Frankfurt. Wonen en leven staan centraal in het Hightech Experience Center. Bovendien is er de beschikking over een digitale studio, waar u door een woning kunt lopen. Ook staat er een Product Configurator voor u klaar, waarmee u verschillende gevelsystemen in verschillende configuraties, afmetingen en kleuren kunt zien en zelfs kunt openen en sluiten.

Schüco showroom in Frankfurt

2 Exclusieve VIP-reizen op 25 september en 1 november

Deelname* wordt toegekend op basis van beschikbaarheid. De reis wordt u door Schüco Nederland BV kosteloos aangeboden. In verband met de uitgaven die wij voor deze reis hebben gemaakt, verzoeken wij u vriendelijk, echter dringend, alleen gebruik te maken van deze uitnodiging als uw agenda dit ook daadwerkelijk toelaat.

*Wij behouden ons het recht voor zonder opgave van reden(en) een of meerdere events te verplaatsen naar een andere datum of te laten vervallen. U wordt hiervan op de hoogte gebracht via een e-mail. Voorafgaande aan het door u gekozen event ontvangt u een herinnering. Vanwege AVG geeft u Schüco Nederland BV toestemming om uw gegevens te gebruiken voor het versturen van diverse vormen van communicatie waarvoor u zich te allen tijde weer kunt afmelden.

Meld u aan door het interactieve formulier hieronder aan te klikken (“Inschrijfformulier”).

U kunt dus op de regels gaan staan en daar uw gegevens invoeren met uw toetsenbord. Het verzoek is om deze vervolgens op te slaan en volledig ingevuld te sturen aan info@schueco.nl onder vermelding van "Bezoek showroom Frankfurt". Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op.

Inschrijfformulier (pdf, 66 KB)

LET OP: 25 SEPTEMBER IS NIET MEER BESCHIKBAAR