1. Particulieren
  2. Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

Jaarbeurs Utrecht, 15 t/m 17 maart 2019

U gaat of heeft besloten om uw eigen droomwoning te gaan bouwen. Een unieke ervaring en een intensief proces waarin u veel keuzes moet maken. Aan de hand van zes opeenvolgende stappen biedt Schüco u inspiratie én een gestructureerde manier om tot uw uiteindelijke droomwoning te komen. Wilt u meer weten over deze stappen en hoe wij u daarmee kunnen helpen? Bezoek dan onze stand B5.32. Wij zien u graag in Utrecht!

Uw eigen droomwoning bouwen

Als internationaal gerenommeerd Duits merk en systeemleverancier van high-end ramen, deuren en schuifdeuren, hebben wij een groot partnernetwerk van architecten, aannemers en gevelfabrikanten en staan wij midden in het bouwproces. Onze oplossingen spelen een significante rol in de uitstraling van uw woning. Wij zijn dan ook in staat om u goed te helpen bij uw reis.

Wij adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden die wij u bieden. Belangrijk is daarbij dat u vooraf - mogelijk samen met uw architect - een idee vormt wat uw wensen zijn. In alle gevallen biedt Schüco u het allerbeste op het gebied van aluminium ramen, deuren en schuifsystemen, zelfs nagenoeg naadloos en transparant!

Uitnodiging voor een Virtual Reality demonstratie

Ook in de woningbouw heeft Virtual Reality zijn intrede gedaan. Op onze stand nodigen wij u graag uit om door één of meerdere modeldroomwoningen te lopen. Een unieke beleving en ervaring. Wij verwelkomen u graag.

www.schueco.nl