1. Onderneming
  2. Over Schüco

Over Schüco

Schüco Groep ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, veiligheidstechnologie en zonwering. Naast deze innovatieve producten voor onder meer woningen en kantoren, biedt de onderneming adviezen en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. Daarbij horen ook de machines voor een rationele productie en een duurzame 360° visie ten aanzien van recycling.

Met 5.650 medewerkers en 12.000 partners actief in meer dan 80 landen.

Met wereldwijd meer dan 5.650 medewerkers streeft Schüco naar leiderschap in de branche, met de hoogste mate van technologie en service. De onderneming werkt er voortdurend aan nieuwe producten en services te ontwikkelen en te testen voor de gevels van uiteenlopende typen gebouwen, rekening houdend met lokale behoeften en eisen. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2019 een omzet van 1,750 miljard euro.INDIVUELE SYSTEEMOPLOSSINGEN EN INNOVATIES – DE BEDRIJFSBROCHURE VAN SCHÜCO

Ervaar meer over Schüco: van business model tot doelgroepen als ook over de visie en verantwoordelijkheden:

Brochure de onderneming Schüco (pdf, 7.4 MB)

Made for More - de Schüco bedrijfsfilm

Ervaar in de Schüco bedrijfsfilm, hoe uit ideeën gebouwen worden gerealiseerd. De Schüco kerncompetentie bestaat daarbij uit de ontwikkeling, aanbesteding, distributie en advisering rondom duurzame oplossingen voor gebouwen van de toekomst; waarbij de gebruiker een verrijking van wonen en werken ervaart.

Informatie in detail