1. Onderneming
  2. Over Schüco

Over Schüco

Schüco ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren, schuifconstructies, vliesgevels, veiligheidstechnieken en zonweringen. Naast duurzame geveloplossingen voor onder meer particuliere woningen, appartementen, kantoren en bijvoorbeeld zorgcentra en ziekenhuizen, verlenen wij u advies en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. De service en ondersteuning wordt gecompleteerd met digitale tools en een 360° visie ten aanzien van duurzaamheid en recycling.

Met 4.750 medewerkers en 12.000 partners actief in meer dan 80 landen.

Met wereldwijd meer dan 4.750 medewerkers streeft de onderneming naar leiderschap in de branche op het gebied van service en techniek. Voor vandaag en ver in de toekomst. Voortdurend ontwikkelt en test de onderneming nieuwe producten en services rondom gevels van gebouwen en speelt het bedrijf alert in op de veranderende vraag en nieuwe trends vanuit de markt en de steeds strengere eisen en regelgeving. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2016 een omzet van 1,46 miljard euro.INDIVUELE SYSTEEMOPLOSSINGEN EN INNOVATIES – DE BEDRIJFSBROCHURE VAN SCHÜCO

Ervaar meer over Schüco: van business model tot doelgroepen als ook over de visie en verantwoordelijkheden:

Brochure de onderneming Schüco (pdf, 3.9 MB)

Made for More - de Schüco bedrijfsfilm

Ervaar in de Schüco bedrijfsfilm, hoe uit ideeën gebouwen worden gerealiseerd. De Schüco kerncompetentie bestaat daarbij uit de ontwikkeling, aanbesteding, distributie en advisering rondom duurzame oplossingen voor gebouwen van de toekomst; waarbij de gebruiker een verrijking van wonen en werken ervaart.

Informatie in detail