1. Onderneming
  2. Over Schüco

Over Schüco

Met een wereldwijd netwerk - bestaande uit aluminium en kunststof gevelfabrikanten en installateurs als ook architecten, adviseurs, aannemers en investeerders - creëert Schüco duurzame gebouwenschillen, waarbij de behoeften van de gebruikers centraal staan. De aluminium en kunststof geveloplossingen van Schüco voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, comfort en veiligheid en zijn in harmonie met technologie en de natuur. Zo wordt de CO2 uitstoot verminderd en worden natuurlijke bronnen ontzien door efficiënt om te gaan met energie.

Met 4.750 medewerkers en 12.000 partners actief in meer dan 80 landen.

Het bedrijf levert raam-, deur- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie, afgestemd op de eisen in verschillende klimaatzones. In elke fase van het bouwproces wordt een omvangrijk pakket aan service en ondersteuning verleend. Schüco is met 4.750 medewerkers en 12.000 partnerbedrijven actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2016 een omzet van 1,460 miljard euro.INDIVUELE EN INNOVATIEVE SYSTEEMOPLOSSINGEN – BROCHURE SCHÜCO DE ONDERNEMING

Kom meer te weten over Schüco: van ons business-model, onze doelgroepen, tot aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Brochure de onderneming Schüco (pdf, 3.9 MB)

Made for More - de onderneming Schüco als video

Ervaar in deze video ‘Schüco – de onderneming’, hoe premature ideeën tot realiteit worden gebracht. De kerntaken van Schüco zijn daarbij het ontwikkelen en testen, tot aan de advisering van duurzame oplossingen voor de schil van verschillende soorten gebouwen. Gebouwen waarin de gebruiker altijd centraal staat. In focus staat: comfortabel wonen en werken voor nu én de toekomst.

Gedetailleerde informatie