Ви благодариме за посетата на Schüco. Носител на лиценца за Makedonia на марката Schüco е ALUKÖNIGSTAHL. Партнерството меѓу двете компании кое се докажа во изминатите 60 години. Врз основа на успешната соработка, ALUKÖNIGSTAHL нуди во Makedonia комплетната стручност на Schüco во областа на алуминиумот, пластиката и челикот.

Schüco International KG

Karolinenstraße 1-15

33609 Bielefeld

Phone:
+49 521 783-0
Fax:
+49 521 783-4 51
Link:
http://www.schueco.de

ALUKÖNIGSTAHL EOOD

AluKönigStahl EOOD

Bürogebäude MM Group
Okolovrasten Pat Str. 3, et.2
1618  Sofia

Phone:
BGR (0 0359/2) 8171920 MKD (0 0389) 71365320
Fax:
(0 03 59/2) 8171930
E-mail:
B.Dimovski@alukoenigstahl.com
Link:
http://www.alukoenigstahl.com