Ju falenderojmë për vizitën në Schuco. Për ju në Kosovë kujdeset partneri i liçensuar i Schucos ALUKONIGSTAHL – partneritet i cili zgjat tashmë prej 60 vjetësh.

Në bazë të këtij bashkëpunimi të suksesshëm, ALUKONIGSTAHL në Kosovë ofron përkrahje gjithëpërfshirëse për sistemet nga alumini, PVC-ja dhe çeliku.

Schüco International KG

Karolinenstraße 1-15

33609 Bielefeld

Phone:
+49 521 783-0
Fax:
+49 521 783-4 51
Link:
http://www.schueco.de

ALUKÖNIGSTAHL d.o.o.

Milana Preloga 12

Bosmal City Center – Toranj B, sprat 5
71000 Sarajevo

Phone:
+387 33 252 46-0 / Mobile: +383 44 500 746
Fax:
+387 33 252 46-3
Link:
https://www.alukoenigstahl.at/de