KVALITET LÖNAR SIG

Förverkliga dina boendedrömmar med Schüco

Schüco gör hus till hem

Det är skillnad på att bygga ett hus och att skapa ett hem. Känslan av att det här är min plats på jorden hänger tätt ihop med att byggnaden är utformad efter just min smak och stil. Ett hem är en plats som speglar min personlighet. Här finns de funktioner jag vill ha och här har mina specifika behov tillgodosetts. Schüco skapar boendekvalitet utöver det vanliga och erbjuder flexibla lösningar för moderna hem med personlighet. Produkterna skräddarsys, tillverkas och monteras av utvalda Schücopartner i din närhet som hjälper dig med professionell rådgivning och service hela vägen från ritning till färdigmonterad produkt. Inspireras av fönster, dörrar, skjutdörrar, vikdörrar, uterum och vinterträdgårdar i aluminium som erbjuder utmärkt design och har stort fokus på säkerhet, hållbarhet, komfort och energieffektivitet. 

Det livsnödvändiga ljuset

Det finns få saker vi människor behöver lika mycket som dagsljus. Med dagens välisolerade fönster, dörrar och glasfasader kan du med gott samvete låta ljuset flöda. För dig som renoverar finns det också mycket att vinna på genom att byta till moderna lösningar. Förutom att sänka uppvärmningskostnaderna ökar det värdet på din fastighet. Vi erbjuder fönster, dörrar och glasfasader i aluminium designade för att passa din stil och vi utrustar dem med de egenskapar du önskar. Produkterna är dessutom funktionella, underhållsfria och har lång livslängd.

LÄR KÄNNA SCHÜCOS PRODUKTER

Bra dagsljusdesign är när dagsljuset är genomtänkt utifrån den position där huset ska stå.

Kai Piippo, designchef ÅF Lighting

Låt fönster och dörrar bli designobjekt

Schüco utvecklar produkter för dig som prioriterar design och hög kvalitet när det gäller säkerhet, komfort och energieffektivitet.

Vårt breda sortiment möjliggör individuella livsstilar tack vare skräddarsydda lösningar som erbjuder maximal transparens och ett stort utbud av tillval, beslag och ytbehandlingar. Schücos produkter integrerar viktiga och smarta funktioner så som inbrottsskyddande komponenter, dörrkommunikation och automatisering, allt i stilrena och eleganta aluminiumprofiler.

Sov gott med Schüco

För att du ska känna dig trygg och bekväm i ditt hem lönar det sig att investera i säkerhet. Schüco erbjuder fönster, dörrar och skjutdörrssystem med modern lås- och säkerhetsutrustning som kan skräddarsys efter dina personliga behov. 

Hur effektivt ett fönster, en dörr eller skjutdörr skyddar mot inbrott kan du se på dess motståndsklass RC (WK) som definieras enligt europeiska standarder. 

Beställ information och mer inspirationsmaterial från Schüco

utsikt no 3

Detta magasin är tänkt att inspirera dig till att bygga med hälsan i fokus och värna om ett gott förhållande till ljuset, luften och ljudet i ditt hem. Det vi bygger gör avtryck. Inte bara arkitektoniskt. Genom att planera smartare och tänka långsiktigt kan vi skapa både hälsosamma byggnader och hållbara värden för framtiden. 

För att komma över ett eget exemplar av magasinet är du välkommen att kontakta Karolina Westerborn