Kvalitet lønner seg.

Realiser dine boligdrømmer sammen med oss 

Schüco gjør hus til hjem

Det er en forskjell på å bygge et hus og å skape et hjem. Følelsen av at dette er min plass på jorden henger tett sammen med om bygget er utformet etter din smak og stil. Et hjem er en plass som speiler din personlighet. Her finnes det funksjoner som du vil ha og her imøtekommes dine spesifikke behov. For det er nemlig dine behov som skaper god arkitektur. Schüco hjelper deg med å skape bokvalitet utover det vanlige og tilbyr fleksible løsninger for moderne hjem med personlighet. Produktene produseres og skreddersys av utvalgte partnere i din nærhet, som bistår deg med profesjonell rådgivning og service hele veien fra tegning til ferdig montert produkt. La deg inspirere av designorienterte vinduer, ytterdører, skyvedører, foldedører og vinterhager i aluminium, som tilbyr løsninger med stort fokus på innbruddssikkerhet, komfort og energieffektivitet. 

Det livsnødvendige lyset

Det finnes få ting vi mennesker trenger mer enn dagslyset. Med dagens velisolerte vinduer, dører og glassfasader kan du med god samvittighet la lyset flomme. For deg som pusser opp finnes det dessuten mye penger å spare gjennom å bytte til moderne produkter. I tillegg til å senke oppvarmingskostnadene bidrar for eksempel et vindusbytte i høyeste grad til å øke verdien på eiendommen din. Vi tilbyr deg vinduer, dører og glassfasader i aluminium som passer din stil og utstyrer de med de egenskapene du ønsker. Produktene er dessuten funksjonelle, vedlikeholdsvennlige og har lang holdbarhet.

BLI KJENT MED SCHÜCO PRODUKTENE

Vinduene rammer inn naturen som et maleri som forandrer seg etter årstid og tidspunkt på dagen - helt nydelig. Vinduer som flukter med gulvet gir en eksklusiv naturfølelse i hjemmet. Jeg anbefaler alle som har muligheten til å hente naturen inn i hverdagen til å gjøre det som vi har gjort. Det er 100 % verdt det!

Elise Vestre, byggherre og eier av by Rust

La vinduene og dørene være designobjekter

Schüco utvikler produkter for deg som prioriterer design og høy kvalitet når det gjelder sikkerhet, komfort og energieffektivitet. 

Vårt brede produktsortiment gjør det mulig å ha en individuell livsstil takket være skreddersydde løsninger med maksimal transparens og et stort tilbud på overflatebehandlinger. Schüco produkter integrerer viktige og smarte funksjoner, som innbruddssikre komponenter, dørkommunikasjon og vindusautomatikk, i stilrene og slanke aluminiumsprofiler. 

Sov godt med Schüco

For at du skal føle deg trygg og komfortabel i ditt eget hjem, lønner det seg å investere i egen sikkerhet. Schüco tilbyr vinduer, ytterdører og verandadører med moderne låssystemer og utstyr, som bidrar med å skreddersy hjemmet ditt for dine personlige behov. 

Hvor effektivt et vindu, en ytterdør eller en skyvedør beskytter mot innbruddsforsøk, kan du se på motstandsklassen RC (WK), som er definert av europeiske standarder. 

Få individuell rådgivning