1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  2. Αναφορές
  3. Ρυθμίσεις & Εφαρμογές

Ρυθμίσεις και Εφαρμογές

Η Schüco εν κινήσει. Εκμεταλλευτείτε τις εφαρμογές μας, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας ή σχετικά με ολοκληρωμένα κτίρια.

Schüco Εφαρμογές

Schüco Εφαρμογή Αναφορών

Σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο αρχιτεκτόνων και συνεργατών της, η Schüco δημιουργεί βιώσιμα κελύφη κτιρίων. Η Schüco έχει αναπτύξει μια εφαρμογή, η οποία σας προσφέρει έμπνευση και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον τομέα. Περιηγηθείτε στα διεθνή έργα αναφοράς που σας ενδιαφέρουν, λάβετε ειδοποιήσεις όταν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο έργο της Schüco ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων σε πελάτες.

Η εφαρμογή έργων αναφοράς της Schüco σας επισημαίνει τα σημεία στα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί προϊόντα της Schüco, μέσω της λειτουργίας χάρτη ή άμεσων ειδοποιήσεων (push notifications). Ένας απλός τρόπος για να δείτε τη συνεισφορά της Schüco στις κατασκευαστικές λύσεις. Ανακαλύψτε τα κελύφη κτιρίων του 21ου αιώνα που περιέχει η συλλογή εικόνων. Αποθηκεύστε και διαχειριστείτε σχετικά έργα αναφοράς απευθείας από την Εφαρμογή και προσθέστε σημειώσεις σε αυτά.

Επισκόπηση όλων των υπηρεσιών:

  • Προβολή χάρτη με τα έργα αναφοράς της Schüco που βρίσκονται κοντά σας.
  • Άμεσες ειδοποιήσεις σχετικά με κοντινά έργα της Schüco.
  • Αναζήτηση συγκεκριμένου έργου αναφοράς με τη χρήση λέξεων κλειδιών, φίλτρου ή του μενού πλοήγησης.
  • Συλλογή εικόνων με έργα από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη σειρά προϊόντων που επιλέχθηκαν.
  • Λεπτομερής προβολή προϊόντων και προβολή 360°.
  • Προσωπικός χώρος εργασίας, με εξατομικευμένη λίστα επιθυμιών, ξεχωριστούς φακέλους και σημειώσεις.
  • Χρήση της Εφαρμογής για παρουσιάσεις.
  • Προσωπική επικοινωνία με τον δικό σας ειδικό σύμβουλο της Schüco.

Εκπληκτική προστιθέμενη αξία: συναρπαστικά άρθρα για όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής και του εργασιακού κόσμου – μείνετε ενήμεροι με την Εφαρμογή έργων αναφοράς της Schüco.