1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  2. Alu Competence

Schüco Alu Competence - σχεδίαση και λύσεις

Το αλουμίνιο είναι το υλικό γύρω από το οποίο περιστρέφονται τα πάντα στην Schüco Alu Competence εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Schüco AluCompetence, αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει το υλικό αυτό και συνεχώς ανακαλύπτει νέες δυνατότητες που οδηγούν σε πρωτοποριακά προϊόντα. Τα εξαρτήματα αλουμινίου και τα συγκροτήματα για βιομηχανικά προϊόντα και έπιπλα κατασκευάζονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Επομένως, τα εξαρτήματα μπορούν να ενσωματωθούν κατάλληλα στις υπάρχουσες διαδικασίες παραγωγής του πελάτη. Είναι επίσης εφικτή η παραγωγή ενός πλήρους και σύνθετου προϊόντος, όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα υλικά.

Schüco AluCompetence, εξακολουθεί να θέτει νέες πινελιές και να ορίζει νέες τάσεις με το πολύπλευρο χαρτοφυλάκιό της με προϊόντα κουζίνας και επίπλων. Η βασική εξειδίκευση στην παροχή χειρολαβών και χωνευτών χειρολαβών συμπληρώνεται τώρα από μια ολοκληρωμένη γκάμα ειδικών πόμολων και διακοσμητικών εξαρτημάτων επίπλων.

Ανακαλύψτε τα κυριότερα σημεία

Άμεση επικοινωνία με την Schüco

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Έχουμε εξειδικευμένα και αξιόπιστα άτομα με τα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε για τυχόν ερωτήσεις, προβλήματα και προτάσεις.

Στείλτε μας τα μηνύματά σας!

Γερμανική έκδοση

Επισκεφθείτε τη γερμανική ιστοσελίδα!

Περισσότερα