1. ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  2. Σχετικά με την Schüco

Σχετικά με την Schüco

Η Schüco αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά λύσεις συστημάτων για παράθυρα, πόρτες, προσόψεις, συρόμενα συστήματα, τεχνολογία ασφαλείας και σκίαση. Εκτός από αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για κατοικίες και εμπορικά κτίρια, ως εταιρεία εξειδικευμένη στα κελύφη κτιρίων προσφέρει συμβουλές και ψηφιακές λύσεις για όλες τις φάσεις ενός κτιριακού έργου – από την αρχική σύλληψη, έως τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση. Η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών συμπληρώνεται από μηχανήματα κατασκευής και έναν ολοκληρωμένο κύκλο βιωσιμότητας.

5.650 υπάλληλοι και 12.000 συνεργάτες σε περισσότερες από 80 χώρες.

Με περισσότερους από 5.650 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, η Schüco επιδιώκει να είναι ο ηγέτης στον τομέα των υπηρεσιών και της τεχνολογίας, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον. Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία αναπτύσσει και δοκιμάζει συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες για ολόκληρο το κέλυφος των κτιρίων, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες τάσεις και τα πρότυπα της αγοράς. Η Schüco συνεργάζεται με 12.000 κατασκευαστές, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και επενδυτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες, με κύκλο εργασιών 1,750 δισεκατομμύρια ευρώ το 2019.


ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΒΑΣΕΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ SCHÜCO

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Schüco – συμπεριλαμβανομένων του επιχειρηματικού μοντέλου, των target group και της εταιρικής ευθύνης.

Κατεβάστε το εταιρικό φυλλάδιο (pdf, 7,4 MB)

Περισσότερες πληροφορίες