1. Αρχιτέκτονες
  2. Βιβλίο αναφοράς

Το βιβλίο αναφοράς της Schüco

Εκτός από το ευρύ φάσμα λειτουργιών και προτύπων που πρέπει να πληροί το κέλυφος ένος σύγχρονου κτιρίου, σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη, αυξάνονται ταυτόχρονα και οι απαιτήσεις που αφορούν στην τεχνολογική ανάπτυξη, τη βιωσιμότητα και τα πρότυπα ποιότητας. Ενώ άλλοι εκλαμβάνουν αυτή τη συνεχή εξέλιξη ως τροχοπέδη, για εμάς αποτελεί κίνητρο. Αναγνωρίζουμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που ενέχει και τις αντιμετωπίζουμε με εξαιρετική απόδοση, κοινωνική ευθύνη και βιώσιμη οικονομική δραστηριότητα, όλα στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου δικτύου.

Αναπτύσσουμε λύσεις που βρίσκονται ένα βήμα μπροστά – όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για το αύριο.

Το νέο Βιβλίο Αναφοράς δεν είναι μόνο πηγή έμπνευσης, αλλά και εργαλείο για τη δουλειά σας. Από γραφεία και χώρους διαβίωσης έως δημόσια κτίρια, παρουσιάζει παραδείγματα για κατασκευές με γνώμονα το μέλλον. Ανακαλύψτε τη συλλογή επιλεγμένων έργων αναφοράς, τα οποία έχουν κατασκευαστεί πρόσφατα με συστήματα Schüco. Ελάτε να αντιμετωπίσουμε μαζί την πρόκληση ανάπτυξης ιδεών για το μέλλον.

Έργα αναφοράς με μια ματιά

Γραφεία και Δραστηριότητα

Κατοικίες

Ξενοδοχείο

Εκπαίδευση και Πολιτισμός

Αθλητισμός και Υγεία

Διαθέσιμο τώρα

Στις 300 σελίδες του βιβλίου Έργων Αναφοράς της Schüco θα βρείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και πληροφορίες σχετικά με τα έργα. Αυτό το βιβλίο υψηλής ποιότητας διατίθεται στα 69,90€. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα παραγγελίας για να παραγγείλετε απευθείας το δικό σας αντίτυπο.

Παραγγείλετε τώρα