1. Yritys
  2. Tietoa Schücosta
  3. Teknologiakeskus
  4. Riippumaton valmistuslaboratorio

Riippumaton valmistuslaboratorio

Schücon teknologiakeskus (TZ) on yksi maailman tehokkaimmista julkisivujen testikeskuksista. Schüco voi jo jokaisen tuotekehityksen alussa selvittää uusien järjestelmien, yksittäisten rakennusosien tai erikoisratkaisujen valmistus- ja testausteknisiä ominaisuuksia sekä optimoida ja varmistaa niiden sopivuuden.

Saksassa kansallinen sertifiointilaitos (Deutsche Akkreditiertungsstelle DakkS) on akkreditoinut teknologiakeskuksen riippumattomana valmistuslaboratoriona. Kaikki testit suoritetaan siis puolueettomasti. Syksystä 2014 lähtien teknologiakeskus on myös ensimmäinen ja ainoa sertifioitu sähkömagneettisen yhteensopivuuden (EMV = Elektromagnetische Verträglichkeit) testilaboratorio, joten siellä voidaan testata ja kehittää kyseistä ominaisuutta myös sähköisissä rakennusosissa. Runsaat 40 työntekijää suorittavat vuosittain muutamia satoja testejä, alkaen pienistä rakennuosista kokonaisiin julkisivuihin.

Keskeisiä ovat rakennusosa- ja materiaalitestit kuten myös monimuotoiset ympäristösimulaatiotestit, joiden avulla voidaan huomioida eri ilmastovyöhykkeiden olosuhteet.

Täällä testataan myös erittäin turvallisten rakennusosien luodinsuojausta ja monipuolisilla akustiikka-, tiiveys, turva- tai kestävyystesteillä varmistetaan Schüco-tuotteiden normien mukainen laatu. Kaikki testimallit syntyvät puolestaan tuotekehitysverstaalla. Teknologiakeskus on myös erittäin moderni koulutuskeskus.

Tietoa sertifioinnista

"Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH" vahvistaa sertifikaatilla, että Schüco International KG:n teknologiakeskus pystyy suorittamaan testauksia DIN EN ISO/IEC 17025:2005 -normin mukaisesti seuraavilla alueilla.

Tutustu myös sertifikaattiasiakirjaan (pdf, 1.5 MB)

Lisätietoa aiheesta

Lue lisää

Specialist areas
Historia