1. Yritys
  2. Tietoa Schücosta

Tietoa Schücosta

Schüco kehittää ja myy järjestelmäratkaisuja ikkunoille, oville, julkisivuille, liukujärjestelmille, turvatekniikkaan ja auringonsuojaksi. Näiden pientaloihin ja julkisiin kohteisiin kehitettyjen, innovatiivisten tuotteiden lisäksi julkisivurakenteiden asiantuntija tarjoaa neuvontaa ja digitaalisia ratkaisuja rakentamisen kaikissa vaiheissa – alkuperäisestä ideasta suunnitteluun, valmistukseen ja aina asennukseen asti. Koneet valmistukseen sekä 360° kestävyyden kiertomalli täydentävät tuote- ja palvelutarjonnan.

Schücolla on maailmanlaajuisesti runsaat 5 650 työntekijää, ja yrityksen tavoitteena on olla alansa teknologia- ja palvelujohtaja nyt ja tulevaisuudessa. Tämän saavuttaakseen yritys kehittää ja testaa uusia julkisivurakenteiden tuotteita ja palveluja, huomioiden samalla markkinoiden ajankohtaiset trendit ja standardit.
Maailmanlaajuisesti 12 000 metallirakentajaa, suunnittelijaa, arkkitehtiä ja sijoittajaa toimii yhteistyössä Schücon kanssa. Yrityksellä on toimintaa yli 80 maassa, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 1,750 mrd. euroa.

Toimintaa 5 650 työntekijän ja 12 000 yhteistyöyrityksen voimin yli 80 maassa.


YKSILÖLLISET RATKAISUT JA INNOVAATIOT JÄRJESTELMÄLLÄ – SCHÜCO YRITYSESITE

Lue lisää Schücosta - liiketoimintamallista, kohderyhmistä tai vaikkapa yrityksen vastuusta.

Lataa yritysesite (pdf, 7.4 MB)

Lisätietoa aiheesta