1. Yritys
  2. Tietoa Schücosta

Tietoa Schücosta

Maailmanlaajuisen, metalli-, muovi- ja sähköalan yhteistyökumppaneista, kuten myös arkkitehdeistä, suunnittelijoista ja sijoittajista koostuvan verkostonsa avulla Schüco toteuttaa kestäviä julkisivurakenteita, jotka tasapainossa luonnon ja tekniikan kanssa asettavat ihmisen tarpeineen etusijalle. Schücon ikkunat, ovet ja julkisivut metallista ja muovista täyttävät tiukimmatkin rakennusten suunnittelua, mukavuutta ja turvallisuutta koskevat vaatimukset. Samalla vähennetään energiataloudellisesti CO2-päästöjä ja säästetään luonnonvaroja.

Yritys toimittaa eri kohderyhmilleen suunnattuja tuotteita sekä uudis- että korjausrakentamiseen, ottaen huomioon myös eri ilmastovyöhykkeillä sijaitsevien käyttäjien yksilölliset vaatimukset. Kaikissa rakentamisen vaiheissa eri osapuolia tuetaan laajalla palvelutarjonnalla.Schüco toimii 4 630 työntekijän ja 12 000 yhteistyöyrityksen voimin yli 80 maassa, ja yhtiön vuoden 2015 liikevaihto oli 1,430 mrd.

Toimintaa 4 630 työntekijän ja 12 000 yhteistyöyrityksen voimin yli 80 maassa.

MADE FOR MORE – UUSI YRITYSFILMI

Schüco tarkoittaa innovatiivisia ikkuna-, ovi- ja julkisivujärjestelmiä, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset koskien suunnittelua, mukavuutta ja turvallisuutta sekä luovat uusia standardeja energiatehokkuudelle. Uusi yritysfilmi näyttää, että Schüco tarjoaa vielä paljon enemmän: Made for More.


Lisätietoa aiheesta