1. Yritys
  2. Tietoa Schücosta

Tietoa Schücosta

Maailmanlaajuisen, metalli-, muovi- ja sähköalan yhteistyökumppaneista, kuten myös arkkitehdeistä, suunnittelijoista ja sijoittajista koostuvan verkostonsa avulla Schüco toteuttaa kestäviä julkisivurakenteita, jotka tasapainossa luonnon ja tekniikan kanssa asettavat ihmisen tarpeineen etusijalle. Schücon ikkunat, ovet ja julkisivut metallista ja muovista täyttävät tiukimmatkin rakennusten suunnittelua, mukavuutta ja turvallisuutta koskevat vaatimukset. Samalla vähennetään energiataloudellisesti CO2-päästöjä ja säästetään luonnonvaroja.

Yritys toimittaa eri kohderyhmilleen suunnattuja tuotteita sekä uudis- että korjausrakentamiseen, ottaen huomioon myös eri ilmastovyöhykkeillä sijaitsevien käyttäjien yksilölliset vaatimukset. Kaikissa rakentamisen vaiheissa eri osapuolia tuetaan laajalla palvelutarjonnalla.Schüco toimii 4 750 työntekijän ja 12 000 yhteistyöyrityksen voimin yli 80 maassa, ja yhtiön vuoden 2016 liikevaihto oli 1,460 mrd.

Toimintaa 4 750 työntekijän ja 12 000 yhteistyöyrityksen voimin yli 80 maassa.


YKSILÖLLISET RATKAISUT JA INNOVAATIOT JÄRJESTELMÄLLÄ – SCHÜCO YRITYSESITE

Lue lisää Schücosta - liiketoimintamallista, kohderyhmistä tai vaikkapa yrityksen vastuusta.

Lataa yritysesite (pdf, 3.7 MB)

MADE FOR MORE – Schücon yritysfilmi

Schücon yritysfilmi osoittaa, kuinka ideoista syntyy rakennettua realiteettia. Schücon ydinosaaminen muodostuu julkisivun kestävistä ratkaisuista, mihin liittyy kehitys, hankinta, jakelu sekä neuvonta. Tärkeintä on kuitenkin aina tämä: tulevaisuuden työ- ja asuinympäristö.

Lisätietoa aiheesta