1. Yksityisasiakkaat
 2. Tuotteet
 3. Ulko-ovet
 4. Ominaisuudet

Ominaisuudet – tämän Schücon ulko-ovet tarjoavat käyttäjälleen

Mitä ominaisuuksia toiveittesi ulko-ovella tulisi olla? Lisätietoa ohessa.

ENERGIATEHOKKUUS

Alkaa jo heti ovelta

Lämpö ei karkaa, kylmyys pysyy loitolla. Schücon ulko-ovet tarjoavat lämpöeristyksen, joka täyttää tulevaisuuden virallisetkin vaatimukset jo tänään. Käytettäessä useita toistensa kanssa yhteen sopivia järjestelmiä kuten ulko-ovi, ikkunat, liukuelementit jne. kasvaa myös energiansäästöpotentiaali optimaalisesti. Näin säästetään myös energiakustannuksissa. Lisäksi osallistutaan ilmastonsuojeluun, joka alkaa jo ovelta.

Tasainen huoneilma

Schücon lämpöeristetty ulko-ovi takaa pysyvästi miellyttävän huoneilman, riippumatta ulkolämpötilasta. Kylminä vuodenaikoina lämpö pysyy sisällä, kesällä puolestaan kuumuus saadaan pidettyä loitolla. Näin säästyy lämmitysenergiaa tai mahdollisia ilmastointikuluja - ja voi kantaa kortensa kekoon ilmastonsuojelun hyväksi. Schüco takaa parhaimmat eristysarvot kaikissa sääolosuhteissa. Tarjoamamme kynnykset auttavat säilyttämään asuinmukavuuden, vaikka ulkona sataa tai tuulee.

Isotermisestä käyrästä voi nähdä, kuinka ulko-oven välittömässä läheisyydessä vallitsee miellyttävä huonelämpötila, vaikka ulkona on miinusasteita. Schücon ulko-ovet täyttävät luonnollisesti kaikki lainmukaiset energiamääräykset.

Erittäin hyvin lämpöeristetyn Schücon alumiinisen ulko-oven poikkileikkaus.

Ovien kynnykset: täydellistä suojaa tuulelta ja sateelta

Schücon energiaa säästävän ulko-oven lämpöeristetty kynnys takaa erinomaisen tiiveyden. Se estää kallista energiankulutusta ja tarjoaa lattia-alueelle suojaa rankkasadetta tai vetoa vastaan. Schücolta on saatavilla erilaisia, jopa vain 20 mm matalia ja esteettömään asumiseen sopivia kynnyksiä.

 • Passiivitalosertifioitu lämpöeristys: Schüco ADS 112 IC (Insulation Cover)

  Uutta Schücon ulko-ovea suunnittelevalle on tarjolla erilaisia profiilijärjestelmiä, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset lämpöeristyksen suhteen, esim. moderni ovijärjestelmä Schüco ADS 112 IC, joka on ensimmäisenä saanut passiivitalosertifikaatin lämpöeristykselle ja sopii erityisesti energiansäästön huomioiviin, laadukkaisiin asuintaloihin.

  SI-järjestelmä (Super Insulation) luo täysin uuden standardin erinomaisilla, jopa 0,74 W(m²K) Ud-arvoillaan. Parhaat arvot saavutetaan erittäin hyvin lämpöeristetyn profiilijärjestelmän ja suljetun, erittäin hyvin eristetyn täytteen yhdistelmällä. Ud-arvo kuvaa koko ovijärjestelmän lämmöneristysominaisuuksia. Se kuvaa lämmönhukkaa rakennuksen sisältä ulos. Mitä pienempi arvo, sitä parempi lämmöneristys ja sitä enemmän säästöä myös lämmityskustannuksissa.

 • Täydellinen energiatehokkuus ja turvallisuus: Schüco ADS 90 PL.SI

  Ulko-ovimarkkinoiden erityistarpeisiin vastaava, sisäänpäin aukeava ovijärjestelmä Schüco ADS 90 PL.SI täyttää korkeimmatkin vaatimukset toiminnallisuuden ja miellyttävän ulkonäön suhteen. Erityisiä karmin ja lasilistan toteutusmahdollisuuksia tarjoaa Soft Line (SL) -muotoilusarja, jonka pyöristetyillä linjoilla saadaan elegantti lopputulos. Saavutettavissa on erinomainen lämpöeristys (Uf-arvo jopa 1,4 W/(m²K)). Toteutettavissa on jopa RC3-luokan murtosuoja, lisäksi ominaisuutena parannettu äänieristys. Saatavilla on myös yksinkertaisesti integroitavia mukavuus- ja turvallisuustoimintoja.

0/0

TURVALLISUUS

Schücon avulla vaaratekijät jäävät oven taakse

Suojassa yötä päivää. Turvallisuus ei ole Schücon järjestelmiä käytettäessä pelkkä tunne, vaan varmuutta. Innovatiivista tekniikkaa, joka ei näy puitteissa, mutta jonka huomaa käytössä. Automaattiset lukitus- ja valvontajärjestelmät. Tämän mahdollistavat ulko-ovet, jotka voi varustaa täysin toiveidenne mukaan.

Schücolta on saatavilla uudenaikaisimmat lukkojärjestelmät ja lisävarusteet, joiden avulla ulko-oven voi sovittaa yksilöllisesti omiin turvallisuusvaatimuksiin. Eurooppalaisten normien mukainen RC-suojaluokka kertoo, kuinka tehokkaasti ulko-ovi suojaa murtoyrityksiä vastaan. Schüco tarjoaa toiveittesi mukaiseen ulko-oveen turvakomponentteja jopa suojaluokkaan RC3 asti. Schüco-tuotteiden valmistajat neuvovat juuri teille sopivan turvapaketin valinnassa.

Lisäsuojaa murtosuojatuilla ovilukoilla

Schücon turvallisuusohjelma kattaa 1-, 3- ja 5-pistelukitukset, joten ulko-oven turvallisuusasteen voi valita omien toiveiden mukaan. Oven antama suoja murtoyrityksiä vastaan riippuu olennaisesti lukkotyypistä ja lukituspisteiden määrästä.

 • Keinusalpalukko

  3-pistelukituksen ylimääräiset keinusalvat antavat lisämurtosuojan. Päinvastoin kuin vain yhdellä, oven keskiosasta telkillä lukittuvissa lukoissa, oven lukitus varmistetaan ylimääräisellä keinusalvalla sekä telkin ylä- että alapuolella.

 • Keinusalpapulttilukko

  5-pistelukituksessa keinusalpa ja teräspultti takaavat erinomaisen turvallisuuden. Keskimmäisen pääsalvan lisäksi kaksi kovetettua teräspulttia työntyy ulos molempien keinusalpojen lisäksi sekä ylhäällä että alhaalla, oven sisällä on siis yhteensä 5 lukituspistettä.

 • Schüco SafeMatic

  Neljä vinotelkeä ja päälukko takaavat optimaalisen murtosuojan. Kun ovi vedetään kiinni, Schüco SafeMatic -automaattilukko lukitsee sen neljästä eri kohdasta. Kun ovi vielä lukitaan avaimella, lukittuu myös viides lukituskohta.

 • Profiilisylinteri - turvaa jokaista yksityiskohtaa myöten

  Profiilisylinterillä on merkittävä osuus talon ulko-oven turvavarustelussa, sillä se on useimpien murtoyritysten pääkohde. Schücon turvaprofiilisylinteri tarjoaa tähän parhaan suojan.

0/0

MUKAVUUS

Helposti Schücon tuotteilla

Avaimen voi unohtaa - omaa sormeaan ei. Oven avaaminen sormenjäljen perusteella on vain yksi tapa lisätä asuinmukavuutta. Schüco tarjoaa rakennukseen integroitavia järjestelmäratkaisuja sähköllä toimivista ovenavaajista automaattisiin lukkojärjestelmiin ja kauko-ohjattaviin toimintoihin. Myös rakennuksen arvo nousee.

Mukavuutta automaation avulla

Automaattisesti ohjattava julkisivu on tulevaisuutta. Useat toiminnot kuten auringonsuoja ja turvallisuus on sovitettava toisiinsa energiankulutuksen optimoimiseksi. Tästä huolehtivat ikkunoiden, ovien, liukujärjestelmien ja auringonsuojan automaattiset avaamis- ja sulkemisjärjestelmät, jotka ohjaavat luonnollista tuuletusväliä - sekä päivän- ja auringonvalosta riippuvaiset varjostusjärjestelmät, jotka voivat ihannetapauksessa olla liitettyinä sisävalaistukseen sekä lämmityksen ja ilmastoinnin ohjaukseen. Pinta-asennetut tai integroidut saranaovikoneistot takaavat esteettömän kulun. Lisäksi kynnyksettömyys mahdollistaa yksilölliset ratkaisut alaliittymässä, esim. automaattisesti laskeutuvan tiivisteen avulla.

DESIGN

Haustür von Schüco
Innenansicht: Schüco Door Control System (DCS)

Näkyvää yksilöllisyyttä - jonka huomaa jo ennen kuin astuu sisään. Schücon ulko-ovessa voit yhdistää muodon, värin ja lisävarusteet haluamallasi tavalla. Lukuisat muotoiluvaihtoehdot tekevät talosi käyntikortista tyylikkään ja ajanmukaisen. Jokainen rakennus saa näin yhden korvaamattoman ominaisuuden - yksilöllisen yleisilmeen.

Muodot ja värit - yhdistele yksilöllisesti

Ulkonäöltään täydellinen ulko-ovi syntyy yhteen sopivasta oven karmista, puitteesta ja oven täytteestä. Liikkuvan ovilehden täyteosa on tärkein oven ulkonäköön vaikuttava yksityiskohta, jonka avulla ulko-ovesta voi luoda yksilöllisen - laajan muoto- ja värivalikoiman ansiosta. Schüco-valmistajilta saa lisätietoa erilaisista oven täytevaihtoehdoista. Haluttiinpa korostaa mitä ominaisuuksia tahansa, Schüco tarjoaa lähes rajattoman värivalikoiman eloksoinnin RAL-väreistä metallihohtoisiin pintoihin ja hiekkaefekteihin. Oven sisä- ja ulkopuoli voivat olla erivärisiä, mikä tarjoaa lisää suunnitteluvapautta.

Profiilin muodoilla vaihtelua ulkonäköön

Varsinkin kohteissa, joissa halutaan säilyttää vanha ulkonäkö, on mahdollista käyttää voimakkaammissa korostuksissa Residential Line (RL) -profiilia, pyöristetty Soft Line (SL) -profiili puolestaan korostaa harmoniaa. Laaja ovitäytteiden valikoima antaa runsaasti vapautta talon ulkonäön suunnitteluun. Erilaiset lasilistaratkaisut tuovat lisää vaihtoehtoja siihen, miltä ulko-ovi näyttää sisältä päin katsottuna.

Yleisilmeen viimeistelevät lasitilan täyte tai koko pinnan verhoilu

Uuden ulko-oven suunnittelussa ei luovuudella juuri ole rajoja: valitkaa vain sopivin ratkaisu mitä erilaisimmista oven täytevaihtoehdoista. Valittavissa on kolme verhoiluvaihtoehtoa: lasitilaan tuleva täyte tai ovilehden peittävä paneeli, vain toisella tai molemmilla puolilla ovea. Koko ovilehden peittävän verhoilun etuna on, että oven koko pinta-ala verhoillaan, jolloin ovi näyttää suuremmalta ja tyylikkäämmältä - tärkeä seikka varsinkin kapeita ulko-ovia kunnostettaessa. Paitsi että molemminpuolinen, koko ovilehden peittävä verhoilu tekee ovesta leveämmän näköisen ulkoa päin, se myös avartaa sisätilaa.

Ovenkahvat: designia sisälle ja ulos

Sopivalla ovenkahvalla ja avainkilvellä voi korostaa oven muotoilullista linjaa sekä sisä- että ulkopuolella - tai antaa ovelle omaperäisempää ilmettä. Oven ulkopuolelle on saatavilla runsaasti erilaisia kädensijoja, kaariripoja ja suoria tankokahvoja. Olipa kahva tehty soikeasta tai pyöreästä putkesta, ruostumattomasta teräksestä, muovista tai valutekniikalla, ne ovat kauniin muotoisia, täydellisen työstön tulosta sekä pitkäikäisiä käytössä. Ulkopuolen ovenkahvan vastakappale on sisäpuolen kahva. Sillä voi antaa täydellisen ulkonäöllisen loppusilauksen oven sisäpuolelle, näitäkin on runsaasti saatavilla erimuotoisina, -kokoisina ja -värisinä.

Saranat: oven varma kiinnitys karmiin

Saranoiden on kannettava koko ovilehden paino, oltava toiminnaltaan varmoja ja lisäksi hyvännäköisiä. Schücon saranat täyttävät nämä vaatimukset yksiselitteisesti. Ulko-ovea suunniteltaessa on valittavissa kolme saranatyyppiä. Haettaessa moitteetonta ulkonäköä ilman näkyviä heloja on piilosarana paras vaihtoehto. Kapeat rullasaranat sopivat ulkonäkönsä puolesta hyvin yhteen oven profiililinjan kanssa. Klassiset pintasaranat voivat toimia tyylikkäänä yksityiskohtana. Kaikki saranat ovat vaativien testien läpikäyneitä ja siksi parasta ja kestävää laatua.

YHTEYDENOTTO

Henkilökohtaista neuvontaa

Halutessasi lisätietoa laadukkaista Schüco-tuotteista ota yhteyttä alueellasi toimivaan metallirakentajaan.

Metallirakentajien yhteystiedot