1. Yksityisasiakkaat
  2. Tuotteet
  3. Talvipuutarhat
  4. Ominaisuudet

Ominaisuudet – talvipuutarhamme tarjoavat kaiken tämän

Millaisia ominaisuuksia talvipuutarhalla tulisi olla? Lisätietoa ohessa.

Modulaari rakennustapa

Talvipuutarhat - joustava toteutus

Talvipuutarha suoralla pulpettikatolla tai elegantilla paviljonkityylillä - erilaisia elementtejä yhdistelemällä voi luoda erilaisia pohjaratkaisuja. Perusmittoja ja katon kaltevuutta on mahdollista säätää halutulla tavalla. Schücon talvipuutarhat valmistetaan millimetrin tarkkuudella mittojen mukaan, vakiomittoja ei ole.

Pultdach
Pultdach- als Über-Eck-Lösung
Pultdach- mit "Solarknick"
Pulpettikatto - integroituna kattoon
Pulpettikatto – integroituna parvekkeeseen
Pulpettikatto – monikulmarakenne toisella laidalla
Pulpettikatto – monikulmarakenne molemmilla laidoilla
Pulpettikatto monikulmarakenteella – kulman ylittävä ratkaisu
Monikulmarakenne - kulman ylittävä ratkaisu

Terassikatot

Ennen rauhaisaa tilaa edustivat usein puiset pergolat, jotka olivat tummine katoksineen pimeitä. Nyt kaikki on toisin - Schücon terassikatot antavat valon tulvia asuinhuoneisiin. Ajattoman kauniin muotoilun ansiosta läpinäkyvä katto istuu saumattomasti julkisivuun.

Pulpettikatto erilaisella katon kaltevuudella
Pulpettikatto – kulman ylittävä ratkaisu
Autokatos
Harjakatto

ENERGIATEHOKKUUS

Ihanteellinen ilmasto kaikkina vuodenaikoina

Schücon talvipuutarhat eivät ainoastaan tuo lisää valoa ja asuinmukavuutta lisäävää tilantuntua. Suuri lasiverhoilu kerää runsaasti auringonlämpöä, mikä vähentää tarvetta lämmittää talvipuutarhaa perinteisillä lämmityslaitteilla. Lämpötilaero ulkoilman ja varsinaisen asuintalon sekä siihen liitetyn talvipuutarhan välillä on pienempi kuin jos talossa ei olisi talvipuutarhaa lainkaan. Näin syntyy ihanteellinen suojavyöhyke tilan ja ulkoilman välille - niin sanottu puskurivyöhyke. Energiaa säästävä vaikutus on olemassa yötä päivää - myös ilman suoraa auringonsäteilyä.

Lämpösuojaa kesällä

Kesällä voi joskus olla "kuuma". Sopivilla auringonsuojajärjestelmillä talvipuutarhasta voi nauttia myös helteellä:

  • Markiisit
  • Kaihtimet
  • Auringonsuojalasitus voimakkaalla heijastuksella vähentää lämmitystarvetta
  • Luonnolliset tai mekaaniset tuuletusjärjestelmät

Puskurivyöhyke talvella

Lämpötilaero ulkoilman ja varsinaisen asuintalon sekä siihen liitetyn talvipuutarhan välillä on pienempi kuin jos talossa ei olisi talvipuutarhaa lainkaan. Näin erityisesti kylmissä lämpötiloissa saadaan aikaan ihanteellinen suojavyöhyke tilan ja ulkoilman välille - niin sanottu puskurivyöhyke. Energiaa säästävä vaikutus on olemassa yötä päivää - myös ilman suoraa auringonsäteilyä.

MUKAVUUS

Kattotuuletusikkuna

Luonnollinen tuuletus ja jäähdytys.

Korkein lämmöneristys alentaa lämmityskustannuksia, mutta lisää ilmankosteutta ja tuuletustarvetta. Säännöllinen tuuletus on tärkeää liiallisen huoneilman kosteuden ja siitä johtuvan homekasvun välttämiseksi. Kattotuuletusikkunat tehostavat ilmanvaihtoa ja estävät liiallista lämpenemistä aurinkoisina päivinä.

  • Helppo tuuletus liukuovea auki jättämättä
  • Estää homeen muodostumista ja lämmön kertymistä
  • Helposti integroitava

DESIGN

Rajaton suunnittelun vapaus

Valossa kylpevä talvipuutarha tarjoaa jokaisena vuodenaikana tilan hyvinvoinnille ja nauttimiselle - säästä riippumatta. Schücon talvipuutarha on ainutlaatuinen ja valmistetaan täysin käyttäjän toiveiden mukaan, olipa kyseessä pieni tai iso tila.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Schücon talvipuutarhalle löytyy aina tilaa, esim. olohuoneen edustan vehreällä alueella, katolla varustetulla terassilla tai jo aiemmin yhdistetyn tilan yhteydessä. Olipa talvipuutarha pieni tai suuri, Schücon talvipuutarhassa voi nauttia täysin siemauksin laadukkaasta mukavuudesta ja samalla hyödyntää huomattavasti entistä laajemman tilan.

Loistavat näköalat

Korosta rakennuksen yksityiskohtia väreillä! Talvipuutarhoillamme on lukuisia toteutusmahdollisuuksia. Karmin materiaalista riippuen voidaan valita erilaisia pintakäsittelyjä.

• RAL-värit
• Eloxal-värit

YHTEYDENOTTO

Henkilökohtaista neuvontaa

Halutessasi lisätietoa laadukkaista Schüco-tuotteista ota yhteyttä alueellasi toimivaan metallirakentajaan.

Metallirakentajien yhteystiedot