1. Yksityisasiakkaat
 2. Tuotteet
 3. Liukuovet
 4. Materiaalit

Materiaalit - optimaaliset ratkaisut

Alumiiniset liukuovet

Alumiiniset liukuovet ovat erittäin hiljaisia ja erittäin helposti liikuteltavia.

Tarjoamme tarpeisiin sopivan materiaalin.

Alumiini

Kevyesti liukuva, äänetön ja energiatehokas

Alumiiniset liuku- ja liukutaittojärjestelmät tarjoavat runsaasti valoisuutta huoneisiin, hienot maisemat ja yksilöllistä ilmettä. Tilaa säästävä design mahdollistaa uusia, suurempia tilakokonaisuuksia - ja lisää asuinmukavuutta. Kaikki taitto- ja liukurakenteet vakuuttavat kestävyydellä ja helppokäyttöisyydellä. Ne soveltuvat siis monipuoliseen käyttöön yksityisissä kodeissa.

 • Kevyt materiaali
 • Kapeat näkyvät leveydet
 • Optimaalinen äänieristys
 • Schücon liukujärjestelmä ASS 77 PD

  Schücon liukujärjestelmä ASS 77 PD (Panorama Design) mahdollistaa suurien, läpinäkyvien pintojen toteuttamisen. Ulkonäölle tyypillistä ovat profiilin kapeat leveydet ja rakenteeseen piilotettu karmi. Alumiininen liukuovi vakuuttaa paitsi ulkonäöllään, myös erinomaisella, jopa passiivitalotasoisella lämmöneristävyydellä. Profiiliin integroitu automaattinen moottori- ja lukitustekniikka tarjoaa maksimaalista käyttömukavuutta.

 • Schücon liukujärjestelmä ASS 70.HI

  Erittäin hyvin lämpöeristetty alumiininen nostoliukujärjestelmä vakuuttaa täydellisellä rankkasateen kestävyydellä, erinomaisella äänieristyksellä ja jopa RC2-luokan murtosuojalla. Lähes äänettömästi ja erittäin kevyesti ASS 70.HI avaa pääsyn parvekkeelle, terassille tai talvipuutarhaan. Koska liukuvat puitteet kulkevat yhdessä tasossa, ei sisä- tai ulkopuolelle tule häiritseviä puitteita. Näin saadaan lisää tilaa sisustusideoiden toteuttamiselle.

 • Schücon liukujärjestelmä ASS 70 FD

  Oven puitepaketteja on helppo ja kevyt taittaa sisään- tai ulospäin tai liikuttaa oikealle ja/tai vasemmalle. Puitteet liukuvat lähes äänettömästi laadukkailla liukukiskoilla ja ovat ylhäällä ja alhaalla tuetut. Yksittäiset elementit vain taitetaan kapeiksi paketeiksi ja työnnetään sivuun – nopeaa ja tilaa säästävää. Näin ulko- ja sisätilat voidaan yhdistää saumattomasti toisiinsa.

0/0

YHTEYDENOTTO

Henkilökohtaista neuvontaa

Halutessasi lisätietoa laadukkaista Schüco-tuotteista ota yhteyttä alueellasi toimivaan metallirakentajaan.

Metallirakentajien yhteystiedot