1. Metallirakentajat
 2. Oma työpöytä
 3. Konfiguraattorit ja sovellukset (Apps)

Konfiguraattorit ja sovellukset (Apps)

Schüco liikkeellä ollessasi. Käytä sovelluksiamme tutustuaksesi lähemmin tuotteisiimme tai toteutuneisiin kohteisiin. Schüco-konfiguraattorit auttavat laskemaan ja suunnittelemaan rakennushankkeita.

Konfiguraattorit

SCHÜCO PRODUCT CONFIGURATOR

Laajenna näyttelytilasi äärettömäksi

Löydä myyntikeskusteluihin rajattomasti mahdollisuuksia: koko, pintadesign tai turvallisuus – Schüco Product Configuratorilla voit yhdessä asiakkaasi kanssa koota hetkessä räätälöidyt järjestelmäratkaisut.

Vakuuta asiakkaasi Schüco-elementtien houkuttelevalla tuotevisualisoinnilla ja tee SchüCal-integraation ansiosta yksilöllinen tarjous napin painalluksella.

Kiinnostaako?

Ota yhteyttä Schüco-myyntiedustajaasi tai lähetä sähköposti osoitteeseen info@schueco.com.

Etusi yhdellä silmäyksellä:

 • Korkealaatuinen tuotevisualisointi ultra-HD-näytöllä (4K)
 • Suunnitteluvarmuutta automaattisen teknisen tarkastuksen ansiosta
 • Hinnan samanaikainen laskenta ja tarjouksen nopea luonti
 • Tilauksen nopeutettu käsittely SchüCal-integroinnin ansiosta
 • Vakuuttaa asiakkaat fotorealistisella esitystavalla
 • Suurempi asiakastyytyväisyys tuotteiden valtavan monipuolisuuden ansiosta

Schüco Apps

Schücon referenssisovellukset

Maailmanlaajuisen, metallirakentajista ja arkkitehdeistä koostuvan verkostonsa avulla Schüco toteuttaa kestäviä julkisivurakenteita. Schüco on nyt kehittänyt sovelluksen, joka inspiroi ja tarjoaa lisätietoa alalta. Selaa kansainvälisiä referenssejä, jotka vastaavat tarkalleen mielenkiinnon kohteitasi, anna sovelluksen ilmoittaa, kun olet lähellä Schücon toteuttamaa kohdetta tai esittele referenssejä asiakkaille suoraan sovelluksen kautta.

Schücon referenssisovellus näyttää, missä Schüco-tuotteet on valmistettu: karttatoiminnon kautta tai Push-ilmoituksena. Helppo tapa tutustua Schücon tapaan toteuttaa rakennusratkaisuja. Löydä galleriasta 2000-luvun julkisivut. Tallenna ja hallinnoi tärkeimpiä referenssejä sovelluksen avulla ja lisää niihin muistiinpanoja.

Yhteenveto palveluista:

 • Karttanäkymä Schücon referensseistä lähellä omaa sijaintiasi.
 • Push-ilmoitukset lähellä olevista Schüco-hankkeista.
 • Referenssien Etsi-toiminto hakusanalla, suodattamalla tai navigointivalikosta.
 • Galleriassa nähtävillä kohteita maailmanlaajuisesti sekä lisätietoa käytetyistä järjestelmistä.
 • Yksityiskohtaista tuotetietoa ja 360° näkymä.
 • Henkilökohtainen työpöytä omalla suosikkilistalla, yksilöllisillä kansioilla ja muistiinpanoilla.
 • Esittele suoraan sovelluksesta.
 • Henkilökohtainen yhteys Schücon asiantuntijaan.

Jännittävä lisäarvo: inspiroivia artikkeleita arkeen ja työhön liittyen - aina ajantasaisina Schücon referenssisovelluksessa.

Schüco App "360° Viewer"

Schücon sovelluksella "360° Viewer" sukellat 3D-maailmaan. Olipa kyseessä messuosasto, showroom tai referenssi, tämän sovelluksen avulla tunnet olevasi paikan päällä. Katsele 360° panoraamaa ja lataa lisätietoa tuotteista tai kohteista.

Vaikuttava 360° panoraama: Schüco BAU 2015 -messuilla
Koe Schücon BAU 2015 messuosasto virtuaalikierroksena.
Schüco jakaa BAU 2015 -messuilla rakentamisen ajankohtaiset trendit teemastudioihin: ylellinen asuminen, Parametric System, energiatehokas korjausrakentaminen, älykäs toiminnallisuus ja Design Cover -järjestelmä. Schüco 360° Viewer:n avulla voi tehdä virtuaalisen kierroksen kunkin teemastudion läpi ja tutustua mielenkiintoisimpien tuotteiden lisätietoihin.

Tekninen dokumentaatio

Schücon teknisten asiakirjojen sovellus on hyödyllinen päivittäisissä liike-elämän tilanteissa. Oltiinpa työmaaneuvottelussa, valmistelemassa työtä, tehtaalla tai työmaalla - ajantasaiset tiedot ovat välittömästi saatavilla, ja ne voi heti jakaa sähköpostilla.

Lyhyet välimatkat ja ajantasainen tieto ovat teknisten asiakirjojen sovelluksessa etusijalla kuten myös nopea katalogien selaaminen ja tiedostojen ajankohtaisuus.

Schücon teknisten asiakirjojen sovellus sopii käytettäväksi Android-, iOS- ja Windows-käyttöjärjestelmissä ja mahdollistaa käyttäjälle vaivattoman pääsyn Schücon teknisiin asiakirjoihin ja arkkitehti-infoihin. Dokumentit ovat selkeästi jaoteltuna esillä kioskissa, joten niitä on kätevä selata tai ladata loppulaitteelle. Katalogit ovat siis käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.

Jo ladatut katalogit on helppo päivittää. Aikaavievä jälkitoimitusten niputtaminen on mennyttä aikaa. Nopeaa katalogin selaamista varten käytössä on selkeästi jaoteltu sisällysluettelo.