1. Om os
  2. Om Schüco
  3. Teknologicenter
  4. Uafhængigt producentlaboratorium

Uafhængigt producentlaboratorium

Schüco teknologicenter er et af verdens mest effektive testcentre for hele klimaskærmen. Dermed kan Schüco allerede fra starten af hver produktudvikling for nye systemer, enkelte byggedele eller specialløsninger være med og teste produktionen, optimere løbende samt bedømme resultaterne kontinuerligt.

Teknologicenteret er akkrediteret som uafhængigt producentlaboratorium af den tyske akkrediteringsinstans (DakkS). Alle tests gennemføres med den krævede neutralitet. Siden efteråret 2014 er Schücos teknologicenter også akkrediteret som det første og eneste testlaboratorium i branchen for området EMC (elektromagnetisk kompatibilitet) og kan derfor også teste og optimere elektroniske byggedele. Hvert år gennemfører over 40 medarbejdere flere hundrede tests - af små byggedele og store komplette facadeelementer.

Byggedels- og materialetests er i fokus samt de forskellige miljøsimuleringstests for at kunne imødekomme betingelserne for de forskellige klimazoner.

Derudover testes de skudhæmmende produkter samt for akustik, tæthed, sikkerhed og levetid, så Schücos produkter lever fuldt op til den høje kvalitet som standard. Alle testmodeller opstår derfor i eget forsøgsværksted. Samtidig er teknologicenteret et moderne uddannelsescenter til egne elever og studerende.

Information om akkreditering

Det tyske "Akkrediteringsstelle GmbH" bekræfter med et akkrediteringsbevis, at Schüco International KG's teknologicenter har alle kompetencer til at gennemføre tests på følgende områder iht. DIN EN ISO/IEC 17025:2005.

Læs akkrediteringsbeviset (pdf, 1.5 MB)

Lignende temaer

Læs mere

Fagområder
Uddannelse
Historie