1. Om os
  2. Om Schüco
  3. OTTO FUCHS Gruppe

OTTO FUCHS gruppen

Moderselskab for Schüco International KG

Schüco har siden 1964 været datterselskab for OTTO FUCHS KG, en virksomhed i OTTO FUCHS Gruppen.

Virksomhedensgruppen er opstået på baggrund af banebrydende aluminiumsarbejde, mange erfaringer, høje innovationskræfter og kreative tanker samt handling, og gruppen står i dag i spidsen i branchen - også internationalt. 

På hovedsædet i Meinerzhagen er ca. 3.000 medarbejdere ansatte.

Som innovativ udviklingspartner står OTTO FUCHS Gruppen ved kundernes side inden for luft- og rumfarts, bil-, bygge- samt maskin-/anlægsindustrien og leverer individuelle koncepter og løsninger. Gruppen handler kundeorienteret, og med sin årelange know-how for materialer og processer inden for smedning, profilpresning og valsning resulterer det konstant i nye konkurrencedygtige produkter.

OTTO FUCHS Gruppen udvikler og producerer innovative halvfabrikata og komponenter i aluminiums-, magnesiums-, kobber-, titaniums- og nikkellegeringer for sine kunder i en lukket supply chain - fra produktion af det primære materiale og udformningen af det massive materiale til behandlingen af det installeringsklare produkt. Husets eget laboratorium sikrer ikke kun en konstant kvalitetskontrol af materialerne, men optimerer og udvikler nye legeringer til nye produktidéer fra kunderne.

Flere informationer: www.otto-fuchs.com

Hvad har en Porsche, en Audi og en BMW til fælles? En FUCHS-fælge!

 

Brandet Fuchsfelge®:
For mange er en Fuchs-fælge forbundet med Porsche. Man kan ikke forestille sig en klassisk Porsche uden den legendariske propelfælge - en såkaldt Fuchs-felge. En Fuchs-fælge er dog ikke kun til Porsche-hjul, men mange bilejere har derimod fornøjelsen af at køre med en Fuchs-fælge. For OTTO FUCHS Gruppen er Fuchs-fælgen et eksempel på perfektion inden for smedning. Det er en kombination af et stærkt materiale, en moderne produktionsprocess, mange års erfaring og håndværkskunst. På den måde opstår et mesterværk til din bil.

Få mere information her: www.fuchsfelge.de

Kontakt

OTTO FUCHS KG

Derschlager Straße 26
58540 Meinerzhagen

Postbox 1261
58528 Meinerzhagen

Tlf. +49 2345 73-0
Fax: +49 2354 73-201

E-mail: info@otto-fuchs.com
www.otto-fuchs.com

Lignende temaer

Læs mere

Virksomhedsværdier
Historie
Firmaprofil