1. Om os
  2. Om Schüco

Om Schüco

I samarbejde med sit verdensomspændende netværk af alu-, stål- og PVC-producenter samt arkitekter, specifikationsansvarlige og investorer realiserer Schüco bæredygtige klimaskærme med fokus på mennesker og deres behov. Dette i harmoni med natur og teknologi. Schücos facade-, dør- og vinduesløsninger opfylder de højeste krav til design, komfort og sikkerhed. Samtidig reduceres udledningen af CO2 gennem øget energieffektivitet, og derved skånes de naturlige ressourcer.

Selskabet leverer målgruppeorienterede produkter til nybyggeri og modernisering, som er designet til at opfylde brugernes individuelle behov i alle klimazoner. Schücos rådgivere står klar med den bedste service i hele byggeprocessens faser. Med 4.750 ansatte og 12.000 samarbejdspartnere er Schüco repræsenteret i mere end 80 lande og opnåede i 2016 en omsætning på 1,460 milliarder euro.

Med 4.750 medarbejdere og 12.000 samarbejdspartnere er Schüco repræsenteret i mere end 80 lande.


INDIVIDUELLE SYSTEMLØSNINGER OG INNOVATIONER – SCHÜCO VIRKSOMHEDSBROCHURE

Alt hvad du skal vide om Schüco: virksomhedsmodel, målgrupper og det virksomhedsmæssige ansvar, vi påtager os.

Download virksomhedsbrochure (pdf, 3.9 MB)

Made for More - Schücos virksomhedsfilm

I Schücos virksomhedsfilm bliver det vist, hvordan idéer bliver til virkelighed. Vores kernekompetencer består i at udvikle, fremskaffe, distribuere og rådgive om bæredygtige løsninger til klimaskærmen. Vores fokus er altid: fremtidssikre bygninger til at bo og arbejde i.

Få flere detaljer