1. Om os
  2. Om Schüco

Om Schüco

I samarbejde med sit verdensomspændende netværk af alu-, stål- og PVC-producenter samt arkitekter, specifikationsansvarlige og investorer realiserer Schüco bæredygtige klimaskærme med fokus på mennesker og deres behov. Dette i harmoni med natur og teknologi. Schücos facade-, dør- og vinduesløsninger opfylder de højeste krav til design, komfort og sikkerhed. Samtidig reduceres udledningen af CO2 gennem øget energieffektivitet, og derved skånes de naturlige ressourcer.

Selskabet leverer målgruppeorienterede produkter til nybyggeri og modernisering, som er designet til at opfylde brugernes individuelle behov i alle klimazoner. Schücos rådgivere står klar med den bedste service i hele byggeprocessens faser. Med 4.630 ansatte og 12.000 samarbejdspartnere er Schüco repræsenteret i mere end 80 lande og opnåede i 2015 en omsætning på 1,430 milliarder euro.

Med 4.630 medarbejdere og 12.000 samarbejdspartnere er Schüco repræsenteret i mere end 80 lande.

Made for More - den nye virksomhedsfilm

Schüco står for innovative vindues-, dør- og facadesystemer, som opfylder de højeste krav til design, betjening og sikkerhed samt sætter nye standarder for energieffektivitet.

Den nye virksomhedsfilm viser, at Schüco kan tilbyde meget mere: Made for More.

Se filmen og lad dig inspirere.

Få flere detaljer