1. Om os
  2. Generelt
  3. Databeskyttelse

Generelle databeskyttelsesinformationerprint side

Velkommen på vores hjemmeside - vi er glade for din interesse for vores virksomhed. For Schüco er beskyttelse af personlige data meget vigtig. Derfor har vi igennem vores internetaktiviteter høj fokus på dette, og vores databeskyttelsesbestemmelser opfylder alle lovmæssige forskrifter for at beskytte personlige data.

De efterfølgende henvisninger til databeskyttelse skal give dig et overblik over, hvad der sker med dine data hos os.

Da der sker løbende ændringer på vores hjemmeside og privatlivspolitik, opfordrer vi til at læse disse henvisninger igennem af og til.

Få flere detaljer

Registrering af personlige data

Ved et besøg på vores hjemmesider skal vi som regel ikke bruge personlige data fra dig. Til statistiske analyser vises kun oplysninger om navnet på din internetudbyder, hjemmesiden hvorfra du kommer, siderne, du besøger hos os samt varigheden og datoen for besøget. Alle internetbrugere forbliver anonyme. Hvis vi skal bruge data, som identificerer dig personligt eller skal komme i kontakt med dig (såkaldte personlige data), spørges du eksplicit. Dataene tjener til at yde en fra din side efterspurgt service eller gennemføre en ønsket transaktion. Her kan der være tale om en modtagelse af produktinformationer og services fra Schüco, abonnement på et newsletter, en ikke almindelig tilgængelig service fra Schüco, tilmelding til et event eller et kursus, download af/eller bestilling af Schüco-produkter og/eller respektive informationer. De personlige oplysninger, der indsamles kan være dit navn, firma, mailadresse, telefonnummer og adresse.

Bemærk: Personer under 18 år kan ikke videreformidle personlige data til os uden samtykke fra forældre eller værger. Vi rekvirerer ikke personlige data fra børn eller unge. Bevidst indsamler vi ikke persondata og giver dem videre til 3. person.

Brug af personlige data

De personlige data, der indsamles på hjemmesiden, er udelukkende til hjemmesidens drift og services eller informationer, som er efterspurgt eller tilladt af dig.

Hvis vi bruger dine personlige data til at stille informationer om Schüco-produkter til rådighed, som er interessante eller anvendte af dig, så gør vi det kun med din udtrykkelige samtykke, som til enhver tid kan trækkes tilbage. Derudover giver vi - selvfølgelig med dit udtrykkelige samtykke - ligeledes informationer til Schücos partnere videre, så de kan stille den ønskede information om Schücos produkter til rådighed.

Schüco beder også lejlighedsvist andre virksomheder om at levere andre tjenester i begrænset omfang. Dertil hører tjenester såsom hjemmeside-hosting, besvarelser af kundehenvendelser, fremsendelse af produktinformationer, kampagner m.m. Disse virksomheder modtager udelukkende de informationer, der er nødvendige for de respektive tjenester. Virksomhederne er forpligtet overfor os til at behandle jeres data fortroligt og ikke berettiget til at bruge informationerne til andet formål.

Kontrol af personlige data

Personlige data, som du angiver på Schücos hjemmeside, videregives ikke uden dit samtykke, med mindre at vi er forpligtet til det af retslige grunde.

Du kan til enhver tid kontakte os via mailadressen service@schueco.com for at tilbagekalde dit samtykke til os vedr. databrug eller ændre de data, vi har indsamlet, uden det bliver pålagt omkostninger. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes via det link, der befinder sig i slutningen af hvert nyhedsbrev.

Naturligvis er du også velkommen til at sende spørgsmål m.m. med posten til Schüco Danmark, Stamholmen 157,3., 2650 Hvidovre.

Vi er forpligtede til at rette, spærre eller slette de personlige data, vi har på din person, hvis du ønsker det, såfremt der ikke står retslige love i vejen for det. Skulle du trække samtykket til databrug tilbage, kan vi desværre ikke stille de tjenester til rådighed, der kræver dine personlige data.

Henvisninger til andre hjemmesider

På Schücos hjemmeside er der henvisninger, som kan føre dig til andre hjemmesider (links). Schüco International KG er ikke ansvarlig for indholdet og databeskyttelsesstrategien på disse sider.

Sikkerhedsprincipper

Vi stræber efter en omfattende beskyttelse af vores gemte data imod tilsigtet og utilsigtet manipulation, tab, ødelæggelse eller adgang af uberettigede personer. Vi anvender teknisk generelt anerkendt sikkerhedsstandarder. Vores sikkerhedsforanstaltninger bliver forbedret løbende sammen med den teknologiske udvikling.

Februar 2013