Schüco Door Control System

Modulair deurmanagementsysteem

Nu leren kennen!

Schüco Door Control System

Modulair deurmanagementsysteem

Een grotere woon- en leefkwaliteit begint tegenwoordig al aan de voordeur – met het Schüco Door Control System (DCS). Het Schüco Door Control System (DCS) is een uniek modulair deurmanagementsysteem – voor deurcommunicatie en toegangscontrole. DCS combineert comfort en veiligheid met de modernste technologie en aantrekkelijk design – en is tevens zeer eenvoudig te bedienen. Het resultaat is een uniek en uiterst betrouwbaar systeem. 

Het Schüco Door Control System fascineert door zijn tijdloze, mooie ontwerp, hoge mate van veiligheid en sublieme comfort. Om nog maar te zwijgen over de flexibiliteit: bij het DCS laten alle functies voor openen, sluiten en bewaken zich dankzij de modulaire opbouw individueel volgens uw wensen combineren.

Als enige systeem op de markt is het DCS vlak en dus onopvallend in elke voordeur te integreren. Op die manier vormen deur en systeem een optisch perfecte eenheid. Of u uw deur nu via Fingerprint, met een cijfercode of met uw smartphone opent en of u wellicht een bewegingsmelder of LED-verlichting wilt gebruiken, is daarbij volledig uw beslissing.

Schüco Door Control System

Ontwerp met het Schüco Door Control System (DCS) uw entree naar eigen wens, aangezien het Schüco DCS stijl met comfort en veiligheid combineert.

Deurcommunicatie

DCS biedt veiligheid welk eenvoudig functioneert. Voor de buitenunit kunt u kiezen uit camera, microfoon en luidspreker. Voor de binnenunit heeft u de keuze uit verschillende spreekinstallaties in audio- of video-uitvoering.

Toegangscontrole

Kies voor sleutelloze toegang met een code, Fingerprint of een RFID-kaart – verloren sleutels behoren definitief tot het verleden. Ook het alarmsysteem kan via het DCS geactiveerd en gedeactiveerd worden.

Touch Display

Het Schüco DCS Touch Display past zich aan zijn omgeving aan: van ver ziet u slechts een huisnummer. Wanneer iemand de huisdeur nadert, verandert het display dankzij de ingebouwde sensor van het huisnummer naar een bellijst, die zich – net zoals op een smartphone – comfortabel en gebruiksvriendelijk laat bedienen door met de vinger te swipen. Na een geactiveerde beloproep kunt u communiceren via audio of video. Daarbij past het display zich aan de lichtsterkte aan. De microfoon en de luidspreker passen zich automatisch aan het omgevingslawaai aan. Bij de toegang via cijfercode zorgen roterende cijfertoetsen voor extra veiligheid.

Schüco DCS Touch Display - de "smartphone" in de deur

Het DCS Touch Display van Schüco, een aantrekkelijke innovatie in het deurmanagement, biedt u deurcommunicatie en toegangscontrole in één module.

Het ruim 4 inch grote Touch Display is elegant en vlak in het deurprofiel ingebouwd en laat zich, net als een smartphone, gebruiksvriendelijk bedienen.

Inbouw van het DCS Touch Display in een eengezinswoning

Veel veiligheid en comfort voor de bewoners, weinig inspanning voor de gevelbouwer: In een eengezinswoning nabij Keulen werd een van de eerste nieuwe Touch Displays van het Schüco Door Control System (DCS) geïnstalleerd. Na slechts enkele stappen was het gebruiksklaar.

Montage

De voorgeconfectioneerde kabelsets en eenvoudig gekenmerkte kabels maken de aansluiting van het DCS Touch Display voor gevelbouwers een stuk eenvoudiger. Dankzij het beperkt aantal componenten verloopt de montage bovendien uiterst snel.

Accessoires

U kunt kiezen of u voor uw veiligheid en uw comfort in het intern- en extern LED-verlichting wilt inbouwen die automatisch via een bewegingsmelder wordt bediend. Een verlicht huisnummer vult het portfolio aan, net als beltoetsen voor één of meerdere gebruikers.

Heeft u vragen?

We kijken ernaar uit om van u te horen

Voor al uw vragen, problemen en twijfels hebben we gespecialiseerde en betrouwbare contactpersonen voor u klaar staan.