Kom in!

DE BÄSTA UTSIKTERNA

med skjutdörrar från Schüco...

Kom in!
NJUT AV UTSIKTEN

med skjutdörrar från Schüco...

Radera gränsen mellan inne och ute

Skjut undan väggen och flytta utomhus så fort vädret tillåter. Eller låt rummet bli en del av trädgården genom att vika undan väggen helt. Schüco erbjuder ett stort antal skjut- och vikdörrar med aluminiumkonstruktion, från oisolerade system för inomhusbruk eller enklare uterum till superisolerade varianter för passivhus. Alla skräddarsydda och måttanpassade för att passa just ditt hem.

Släpp in dagsljuset och öka välbefinnandet. Att planera in skjutdörrslösningar från Schüco i ditt byggprojekt innebär maximal utsikt, personlig design, utmärkt isolering, smarta säkerhetsfunktioner och god komfort.

Prisbelönt design
Prisbelönt design
Högsta kvalitet
Högsta kvalitet
Beprövad teknik
Beprövad teknik
Innovativa och hållbara
Innovativa och hållbara
Schüco skjutdörrar_web

Vilken lösning

är rätt för mig?

Panorama
Klassisk
Vikdörr

Den exklusiva Minimalistisk design och stora glaspartier

Det här är lösningen som ger extra av allt. Mer utsikt, större öppning och rikligt med dagsljus. Panoramaskjutdörren ger en helt ny känsla av frihet och rymd till din drömvilla. Den raserar fullkomlig gränsen mellan ute och inne och ger dig maximalt ljusinsläpp.

Den klassiska Mångsidig och beprövad

En klassisk skjutdörrsdesign som med sin imponerande mångsidighet och bekväma hantering passar till i stort sett varje tänkbart byggprojekt.

Den platsbesparande Flexibel och platsbesparande

Vik undan en hel vägg och njut av obegränsad utsikt. Inne och ute förenas i ett.

Skjutdörrar från Schüco innebär Design. Komfort. Säkerhet. Energieffektivitet. Hållbarhet

Att välja en skjutdörrslösning står inte bara för en modern livsstil och stark premiumkänsla. Med en smakfull, stilren design och en välkomnande öppning visar den vem du är. Den bidrar till ett generöst inflöde av ljus och en oförglömlig utsikt. Gränsen mellan inne och ute suddas ut. Vardagsrummet blir större och naturen kommer närmare. Moderna skjutdörrar är dessutom både säkra och väldigt energieffektiva året runt.

Med Schüco kan du skapa den perfekta skjutdörrslösningen för ditt projekt och din stil.

Schüco skjutdörrar - design

DESIGN. Gör ditt hem unikt.

Schüco erbjuder dig möjlighet att designa och utrusta din skjut- eller vikdörr efter smak och behov. Du väljer bland en mängd smarta funktioner, tillbehör, ytbehandlingar och kulörer och bestämmer själv dina mått och kombinationstyper. 

Schüco skjutdörrar - Komfort

KOMFORT. Intelligent teknologi

Skjutdörrar från Schüco erbjuder maximal komfort och bekvämlighet.

Schüco skjutdörrar - Säkerhet

SÄKERHET. Känn dig trygg

Trots sina smala profiler och stora glasytor erhåller Schücos skjutdörrar hög säkerhet, testade och certifierade mot inbrottsbeständighet.

Schüco skjutdörrar - Smart

SMART. För ett intelligent hem.

Via en app, genom en knapptryckning eller med ett röstkommando - du styr dina skjutdörrar från Schüco enkelt och säkert - för ett ännu enklare boende.

Schüco skjutdörrar - Hållbarhet

HÅLLBARHET.

Begreppet hållbarhet är mångfacetterat. Hållbara åtgärder inom Schüco omfattar många saker så som användning av återvunnet material, hög återvinningsgrad på produkterna, lång livslängd och effektiv energieffektivitet. 

Schüco är mer än bara skjutdörrar...

Schüco huvudkontor, Bielefeld

Schüco är marknadsledande systemleverantör av fönster, dörrar och fasader. Schüco representeras av 5650 anställda i 80 länder världen över som hjälper dig att förvandla ditt hus till ett hem. Sedan grundandet 1951 har det familjeföretaget från Bielefeld, Tyskland utvecklats till en branschledare. Med stor passion, energi och expertis arbetar vi inom många områden - design, teknik, säkerhet, komfort och hållbarhet och våra innovation utvecklas ständigt.