Astu sisään!
BR_SCH_Spring-Animation_Exterior_Still_01_web

PARHAAT NÄKYMÄT

Schüco Design-liukuovilla

Logos 2023 (1)
Astu sisään!
PARANNA NÄKYMÄÄSI

Schüco Design-liukuovilla

Minun koti. Minun näkymä. Minun Design-liukuovet.

Ovi on vain ovi, eikö? Ei aivan. Jokainen, joka valitsee liukuoven, on juuri tekemässä hyvän valinnan: liukuovet tuovat luonnollista valoa ja tarjoavat lähes esteettömän siirtymän sisältä ulos. Kapeat profiilit ilman häiritseviä ovikarmeja tarjoavat parhaat mahdolliset näkymät ulos. Jos etsit keveitä ja hengittäviä tiloja, tulet rakastamaan suurikokoisia lasialueita ja laajoja avautumisia, jotka voit saavuttaa vain liukuovilla. Ja samalla kun puhumme tilasta: sisätila hyötyy myös, sillä perinteiset tilaa vievät ovilehdet jäävät menneisyyteen. Modernit liukuovet ovat myös hyvin energiatehokkaita, niin kesällä kuin talvella, pitäen sekä kuumuuden että kylmyyden ulkona.


Schüco Design-liukuovilla voit luoda rakennusprojektillesi ja tyylillesi täydellisesti sopivan liukuoven.

Palkittua designia.
Palkittua designia.
Huippulaatua.
Huippulaatua.
Testattua teknologiaa. Pitkän aikavälin tyytyväisyyttä.
Testattua teknologiaa. Pitkän aikavälin tyytyväisyyttä.
Innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja.
Innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja.
Rohbau_schiebetuer_web

Mikä liukuovi

on minulle paras?

Panorama

Design

Nostoliukuovi
Liukutaitto-ovi

Todella korkean tason eksklusiivinen liukuovi High-end-tason Panorama Design -liukuovi

Tästä eivät näkymät parane. Schüco Panorama Design -liukuovia luonnehtivat suurimittaiset lasialueet lattiasta kattoon kaikkein kapeimmilla kehyksillä.

Monipuolinen nostoliukuovi Selkeä ja kapealinjainen

Klassisen designin liukuovi tekee vaikutuksen monipuolisuudellaan ja on täydellinen valinta jokaiseen projektiin.

Liukutaitto-ovi Joustava järjestelmä laajoille avautumisille

Esteettömät näkymät ulos. Olohuone ja terassi sulautuvat yhteen – täysin avautuvan liukutaitto-oven ansiosta.

Schücon liukuovet ovat designia. Mukavuutta. Turvallisuutta. Energiatehokkuutta. Kestävyyttä.

Ja kenties vielä enemmän – nimittäin henkilökohtaista hyvinvointia. Kun aloitat rakennus- tai remontointiprojektin, valitset huolellisesti jokaisen elementin. Mutta sisustuksen lisäksi on muutakin joka vaikuttaa asuinympäristöösi – ovivalintasi. Schücon liukuovet ovat aina paljon enemmän kuin pelkkä ovi. Ne ovat yhteys sisä- ja ulkotilojen välillä. Valonlähde. Suojakerros kylmyyttä, kuumuutta ja jopa murtovarkaita vastaan.

3424a08

DESIGN. Tee kodistasi aidosti ainutlaatuinen.

Liukuovet tarjoavat muutakin kuin vain sisäänkäynnin, ne antavat asuintilallesi design-ilmeen. Suunnittele oman tyylisi mukaan kahvoilla, väreillä ja profiileilla.

3760a80

MUKAVUUS. Mukavuudella on monta puolta.

Schücon liukuovet tarjoavat maksimaalista mukavuutta monella tapaa – oli se sitten esteetön sisäänkäynti, avaaminen, sulkeminen tai ilmanvaihto.

3760a87

TURVALLISUUS. Sulje vaaratilanteet oven ulkopuolelle.

Kapeista profiileista ja laajoista lasialueista huolimatta Schüco Design-liukuovet sisältävät testattua ja sertifioitua murtosuojaa.

_KSM4480

ÄLYKÄS. Älykästä asumista.

Voit käyttää Schücon liukuovia helposti ja turvallisesti sovelluksella, napinpainalluksella tai äänikomennuksella – vieläkin helpompaa asumista.

3745a04

ALUMIINI. Alumiini on kevyt ja kestävä materiaali.

Alumiini on täysin säänkestävä materiaali, joka on hyvin vakaa kapeista profiileista huolimatta. Pintakäsittelyn vaihtoehtoja löytyy lähes rajattomasti.

3506a07

KESTÄVYYS. Muutakin kuin vain ympäristön ja ilmaston suojelua.

Kestävyys on monitahoista. Schücolla kestävä toiminta koostuu monista asioista, kuten kierrätettyjen materiaalien käytöstä, kierrätettävyydestä, pitkäikäisyydestä ja energiatehokkuudesta.

Schüco on enemmän kuin vain liukuovia.

Schüco on järjestelmätoimittaja – ikkunoille, oville ja julkisivuille.

schueco_jahresbericht_schueco_one_neubau_nacht

Schüco on markkinoiden johtava ikkunoiden, ovien ja julkisivujen järjestelmätoimittaja. Schüco toimii maailmanlaajuisesti 80 maassa 5 650 työntekijän voimin tehdäkseen talostasi kodin. Perustamisensa jälkeen vuonna 1951 maanläheinen perheyhtiömme, jonka pääpaikka on Bielefeld, on kehittynyt alansa markkinajohtajaksi. Työskentelemme suurella määrällä intohimoa, energiaa ja asiantuntijuutta monilla aloilla – designissa, teknologiassa, turvallisuudessa, mukavuudessa ja kestävyydessä – tehdäksemme asioita koko ajan paremmin. Aivan kuten liukuovijärjestelmämme. Joskus tämä tarkoittaa pienempiä asioita, kuten kapealinjaisia profiilejamme, tai jonkun poistamista kokonaan, kuten kynnyksen. Teknologiamme mahdollistaa nyt tilan ja luonnon yhdistämisen. Muuta talosi kodiksi.


Minun liukuoveni on Schücolta!