Kom inn

Utvid perspektivet ditt

med design-skyvedører fra Schüco

Mitt hjem. Min utsikt. Min skyvedør.

Er en dør bare en dør? Ikke helt. Det finnes mange gode grunner for å velge en skyvedør: Skyvedører sørger for at mest mulig lys når inn i boligen og de skaper en grenseløs kontakt mellom ute og inne. Slanke rammeprofiler og karmer som bygges inn i vegg og himling gir den beste utsikten. Om du ønsker lyse, åpne rom, vil du elske de store glassflatene og åpningene som bare skyvedører kan gi deg. En annen fordel med skyvedører, er at du ikke trenger plass for et hengslet dørblad som svinger ut i rommet. I tillegg er moderne skyvedører veldig energieffektive både sommer og vinter.


Med Schüco Design-skyvedør får du akkurat den skyvedøren, som passer til ditt hus og din stil.

Premiert design.
Premiert design.
Beste kvalitet.
Beste kvalitet.
Utprøvd teknologi. Varig glede.
Utprøvd teknologi. Varig glede.
Innovative og bærekraftige løsninger.
Innovative og bærekraftige løsninger.
Rohbau_schiebetuer_web

Hvilken skyvedør

passer for meg?

Panorama

Design

Klassisk

skyvedør

Foldedør

Den eksklusive Rammeløs med store glassflater

Mer uforstyrret utsikt enn dette er ikke mulig. Store glassflater og smale profiler – det beskriver Schüco Panorama Design skyvedører best.

Allroundtalentet Allsidig og velprøvd

Den klassiske skyvedøren imponerer med sitt mangfold og utgjør derfor det riktige valget for de fleste byggeprosjekter.

Maksimal åpning Fleksibilitet og individuell tilpasning

Hele veggen kan foldes til siden og stuen smelter sammen med rommet utenfor – foldedøren gjør dette mulig.

En skyvedør fra Schüco er design. Er komfort, sikkerhet og energieffektivitet.

Kanskje også mye mer, for praktisk anvendelse av boligen og ditt velvære. Når du bygger eller renoverer, er det viktig å vurdere romløsninger, samspill mellom disse og med utearealene. Rommet utenfor kan være en mindre balkong eller en stor hage. Døren som knytter ute og inne sammen avgjør hvordan du opplever rommene. En skyvedør fra Schüco er alltid mer enn bare en dør. Den skaper forbindelsen mellom ute og inne, slipper dagslyset inn, isolerer godt og beskytter mot uønsket solvarme. 

3424a08

DESIGN. Gjør hjemmet ditt unikt.

En skyvedør er mer enn sin funksjon, den utgjør et designelement i boligen. Skap din egen stil med personlig valg av håndtak, farger og profiler.

3760a80

KOMFORT. Har mange fasetter.

Design skyvedører fra Schüco gir deg maksimal komfort. Med terskelfri tilgang, men også ved åpning, lukking og ventilasjon.

3760a87

SIKKERHET. Steng ganske enkelt innbruddstyven ute!

Til tross for slanke profiler og store glassflater, imponerer Schüco Design skyvedører med sine innbruddshemmende egenskaper.

_KSM4480

SMART. Bo intelligent.

Med app, bryter eller stemmestyring, Schüco skyvedører er enkle og trygge å betjene – for enda mer boligkomfort.

3745a04

ALUMINIUM eller PVC. Du har valget!

Hvert materiale har sine fordeler. Derfor er det ofte vanskelig å ta den rette avgjørelsen. Den gode nyheten er at du kan få skyvedører i både aluminium og PVC fra Schüco.

3506a07

BÆREKRAFT Mer enn miljø- og klimavern.

Bærekraft er mangfoldig. Bruk av resirkulerte materialer, gjenbrukbarhet, holdbarhet og energieffektivitet – alt dette er det som gjør Schüco bærekraftig.

Schüco er mer enn skyvedører.

Schüco er system. For vinduer, dører og fasader.

schueco_jahresbericht_schueco_one_neubau_nacht

Schüco utvikler og selger systemløsninger for vinduer, dører og fasader. Hvem er Schüco? Det er de 5.650 ansatte over hele verden fordelt på 80 land, som daglig jobber for at vi skal være bransjens ledende teknologi- og servicetilbyder, både i dag og i fremtiden. Som et jordnært familieselskap fra Bielefeld har vi siden oppstarten i 1951 utviklet oss til å bli en pioner i bransjen . Med mye lidenskap, energi og know-how fortsetter vi å gjøre ting bedre på mange områder. Disse inkluderer design, teknologi, sikkerhet, komfort og bærekraft. Akkurat som med skyvedørene våre. I dag gjør vår teknologi det mulig for rom og natur å smelte sammen. Og gjør huset ditt til et hjem.


Min skyvedør – er fra Schüco!