Schüco søgning

00'erne: På innovationskurs

Schüco griber chancen med globaliseringen og udvider sine aktiviteter i USA, Sydamerika og Kina. Med de tre forretningsområder, aluminium/stål, PVC og solenergi er virksomheden specialist inden for bæredygtige løsninger til hele klimaskærmen.

Neuer Inhalt (1)
From burglar resistance to watertightness: all kinds of project-specific tests are carried out in the Technology Center. 

Vi tager ansvar

2000 Energieffektivitet er temaet i det nye årtusinde. Schüco tackler det højaktuelle spørgsmål om fremtiden konsekvent og giver et strukturelt svar på diskussionen om CO2-udledning. Allerede når man designer bygninger, handler det om at bruge den ydre skal som energibesparende faktor og energileverandør. Med intelligente og bæredygtige vindues-, døre- og facadeløsninger.


2001 Schüco kommer på internettet: For mere effektiv kommunikation, information og hurtigere service til kunderne, går Schüco online.
 

2003 Med "e-drive" opstår der en ny generation af vinduer, der kan betjenes elektronisk. 


2005 Schücos teknologicenter akkrediteres som et uafhængigt og certificeret testcenter for klimaskærmen. Derudover bliver dreje-kip-beslaget "TipTronic" lanceret. 

Innovation med aluminium

2007 Vindues- og dørsystemet Schüco AWS / ADS sætter nye standarder og erstatter systemet "Royal S". Endvidere åbnes Schüco Competence Center på hovedkontoret i Bielefeld og udvider medarbejdernes og partnernes faglige viden gennem målrettet oplæring. Kundeværkstedet som er en del af kompetencecenteret er skræddersyet til læring i praksis i produktionsteknikker baseret på Schücos maskiner og teknik.


2008 Schüco engagerer sig i golfsporten. Kombinationen er ideel: præcision og perfektion i harmoni med natur og teknik. Et år senere finder den første golfturnering Schüco Open sted, hvor der er mange internationale golfstjerner tilstede.


2009 Schüco præsenterer 2°-konceptet til klimaskærmen. Med en fremtidssikret, energieffektiv teknologi yder virksomheden et vigtigt bidrag til at begrænse jordens opvarmning med 2 grader celsius.

Neuer Inhalt (1)
The Schüco Competence Center i Bielefeld: Den mest energieffektive konstruktion, indeholder den nyeste teknologi fra Schüco og er multifunktionel. Her finder man kundeværksted, lokaler til undervisning/arrangementer, en lounge og Schüco World-udstillingen.