Wat zoekt u?

Schüco Smart Building

Meer comfort door automatisering

Haal lucht in uw gebouw
Ventilatieoplossingen van Schüco
Tiptronic Simply Smart. Volgende generatie
Elke generatie doet iets beters. Deze doet alles.

Meer comfort door automatisering

Ventilatieoplossingen van Schüco

Elke generatie doet iets beters. Deze doet alles.

Actuele informatie: COVID-19

Gezien de zorgwekkende wereldwijde verspreiding van het coronavirus, werken alle Schüco-medewerkers - zowel nationaal als internationaal - uit voorzorg van thuis uit. De afdelingen Logistiek en Productie blijven operationeel vanuit Duitsland om leveringen aan onze partners te blijven garanderen, natuurlijk onder de strengste en veiligste hygiënemaatregelen, om de gezondheid van deze werknemers te garanderen.

De hoogste prioriteit bij Schüco is nu om alle voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid van iedereen te beschermen, om zo de besmettingsketen van het coronavirus te doorbreken. Daarnaast doen we er alles aan om deze ongekende situatie voor ons en onze partners in de mate van het mogelijk te beheersen, ook in economisch opzicht.

Het volledige team van Schüco Belgium NV/SA blijft te allen tijde beschikbaar en bereikbaar voor iedereen. Hetzij dan niet fysiek vanuit ons gezellig kantoor te Eupen, maar via telefoon/mail/video conference staan we jullie veilig bij, waar en wanneer nodig!

Hou het veilig en gezond,

Het Schüco BE team

Actuele thema's

Smart Building Partner
Dashboard
Sluiten