Wat zoekt u?

...

Soepel, stil en energiezuinig

Zonlicht geeft je nieuwe energie en brengt een gevoel van welzijn over. Hij kan optimaal worden benut met schuif- en vouwdeuren van aluminium. Dankzij de extreem hoge stabiliteit van aluminium kunnen woningen worden ontworpen met smalle profielen en bijzonder grote glasoppervlakken, voor maximale transparantie en lichtinval.

Aluminium: een zeer duurzame basis

Aluminium schuif- en vouwwandsystemen van Schüco maken indruk met hun veelzijdigheid. Of ze nu buitenshuis worden gebruikt als ruime openingen voor terrassen en balkons of binnenshuis als transparante scheidingswanden, ze maken een statement. Energiezuinigheid, beslag en hoogwaardig design zijn vanzelfsprekend - en qua individuele oplossingen voldoen de schuif- en vouwschuifdeuren aan alle eisen.

3586a38
Energie

Constante klimaatregeling in de woonruimte

Schuif- en vouwwandsystemen moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van warmte-isolatie, zeker als er grote constructies nodig zijn. Dit zorgt voor een hoog comfort in uw huis door een constant, aangenaam binnenklimaat te handhaven, terwijl tegelijkertijd kostbare energie wordt bespaard en hoge kosten worden voorkomen. En dit is niet alleen op koude dagen, maar ook in de zomer wanneer de warmte buiten blijft en de kosten van airconditioning daardoor aanzienlijk kunnen worden verlaagd.

3586a38
Design
Minimalistisch design

Door het gebruik van verborgen schuivende vleugels, verborgen achter de muur en het plafond, evenals minimale profielbreedtes en inbouwdiepten, worden de visuele componenten van de schuifdeur tot een minimum beperkt. Dit, zonder in te boeten op flexibiliteit in termen van openingstypen en oppervlakteafwerking.  In geopende toestand lost de volledig glazen hoek vrijwel op in het gebouw. In combinatie met het schuifdeurontwerp, waarbij de open schuifopening in de buitenmuur verdwijnt, verdwijnt het schuifsysteem volledig naar de achtergrond en blijft alleen het pure panorama over.

3586a38
Comfort
Intelligente aandrijf technologie

Voor extra gemak en veiligheid kunnen Schüco aluminium schuifdeuren individueel worden bediend door ze aan te sluiten op het gebouwbeheersysteem. Ze kunnen hierdoor intelligent reageren op de omgeving. De verborgen aandrijftechniek zorgt voor een aangename kamertemperatuur en heeft voordelen voor uw persoonlijk welzijn.

3586a38
Veiligheid
Een zeker gevoel

Vul uw huis met natuurlijk licht en een uitgekiend veiligheidsconcept - Schüco schuifdeuren maken het mogelijk. Ze creëren een aangename en huiselijke sfeer en geven tegelijkertijd een gevoel van veiligheid in uw eigen huis. Aluminium schuifsystemen van Schüco hebben geteste en gecertificeerde inbraakwerendheid tot RC2 met grote glasoppervlakken en smalle frames.

Creëer meer woonbeleving met aluminium schuifsystemen van Schüco

Aluminium is voor u de juiste keuze. Onze schuifdeuren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden tal van voordelen:

Schüco ASS 77 PD.HI - Panorama Design schuifdeur voor met licht overgoten kamers

Het ASS 77 PD (Panorama Design) schuifsysteem kan worden gebruikt voor grootschalige schuifsystemen met maximale transparantie. Het ontwerp wordt gekenmerkt door minimale profielbreedtes en een buitenframe dat verborgen is in de bevestiging aan de bouwkundige constructie. Afgezien van het ontwerp, valt de aluminium schuifdeur op door zijn uitstekende thermische isolatie volgens de passiefhuisstandaard. Automatische aandrijf- en vergrendelingstechnologie geïntegreerd in het profiel maximaliseert het gebruikerscomfort.

Schüco ASS 77 PD.HI handbediend - Panorama Design schuifdeur met vleugelhoge handgreep

Het handmatig te bedienen schuifsysteem ASS 77 PD.HI van Schüco is visueel aantrekkelijk en prettig om aan te raken met een geïntegreerde vleugelgreep. Het Panorama Design systeem is doorontwikkeld en biedt optimaal gebruiksgemak gecombineerd met een aantrekkelijk design en maximale transparantie.

Schüco ASE 67 PD - Panorama Design met maximale flexibiliteit en transparantie

Het Schüco ASE 67 PD Panorama Design schuifsysteem zorgt voor flexibele oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksgemak en design. De optionele niveaudrempel garandeert een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Het puristische ontwerp van het schuifsysteem is niet alleen visueel opvallend, het voelt ook aan als de gebruikelijke premium Schüco-kwaliteit.

Schüco ASE 80.HI - de volgende generatie schuif- en hefschuifsystemen

Barrièrevrij, zeer eenvoudig in gebruik en een slank uiterlijk - het hoogisolerende Schüco ASE 80.HI schuif- en hefschuifsysteem biedt elegante ontwerpoplossingen voor duurzame, gebruikersgerichte architectuur tot passiefhuisniveau.

Schüco ASE 80 FD.HI - vouwwand voor maximale openingsbreedtes

Vouwwandsystemen van Schüco bieden de voordelen van een ruime keuze aan stijlen, stille werking, perfecte weerbestendigheid en hoge transparantie. Het Schüco ASS 80 FD.HI hoogisolerend vouwwandsysteem voor externe ruimtes heeft smalle aanzichtbreedten en biedt een breed scala aan typen die voldoen aan alle vereisten voor de nieuwste thermische standaard.

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.

Contact
Zoek een Schüco partner
Downloads
Schuifdeuren van aluminium
Dashboard
Sluiten