Wat zoekt u?

...

Maximaal wooncomfort en prachtig uitzicht

Wie zou er niet graag een fantastisch uitzicht en heldere, lichtdoorlatende lounges hebben. Met Schüco PVC-schuifdeuren laat u de zon binnen en geniet u van maximaal wooncomfort. Een paar snelle stappen openen nieuwe vrijheid. Zelfs grote eenheden kunnen in een handomdraai worden geopend en gesloten en bieden een soepele, barrièrevrije overgang van binnen naar buiten.

Talrijke mogelijkheden voor de realisatie van uw ideeën

Of het nu gaat om een nieuw gebouw of een bestaand pand, ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen, kleurvarianten, evenals veiligheids- en comfortfuncties. Speciale meerkamerframeconstructies van hoogwaardig PVC met een stalen binnenkern zorgen voor maximale stabiliteit. In combinatie met functionele beglazing garanderen Schüco PVC-schuifdeuren een uitstekende warmte-isolatie en effectieve geluidsisolatie. U bespaart op stookkosten en geniet ook van de rust.

3586a38
Energie

Besparen met een systeem

In de winter blijft de kou buiten en in de zomer de hitte. Schüco-schuifdeuren zijn thermisch geïsoleerd tot op het niveau van het passiefhuis, waardoor er te allen tijde een aangenaam ruimteklimaat ontstaat. Zodat je je goed voelt als je je opwarmt. Voor lage airconditioningkosten bij hoge buitentemperaturen. Kortom, voor een verantwoord energiegebruik - en met het oog op de snel stijgende energiekosten is dit wat iedere gebouweigenaar wil.

3586a38
Design
Individuele uitvoeringen

Schüco PVC-schuifdeuren overtuigen door hun perfecte functionaliteit - en bieden zeer bijzondere vormgevingsmogelijkheden. Kies uit een breed scala van meer dan 200 uni-kleuren en houtdecors. De exclusieve Schüco AutomotiveFinish metallic-look is een designhignhighlight. De aluminium dekschalen uit het Schüco TopAlu-assortiment bieden een vrijwel onbeperkte variatie, die in alle RAL-kleuren en geanodiseerd kan worden uitgevoerd en bovendien de stabiliteit en de weersbestendigheid van uw schuif- en hef-schuifdeur verhoogt.

Comfort
Dat extra aan kwaliteit

Het is verrassend hoe eenvoudig de Schüco PVC-schuifdeuren te bedienen zijn. Hef- en schuifdeuren lopen bijna geruisloos. De optionele SmartClose-functie bijvoorbeeld, remt de vleugel voorzichtig af als het beweegt en trekt het bijna geruisloos naar de eindpositie. Het schuifraam moet dan gewoon handmatig worden vergrendeld. Het LivIngSlide PVC lift- en schuifsysteem en de innovatieve EPDM-afdichtingstechniek, gecombineerd met geluiddempende beglazing, zorgen voor een geluidsisolatie tot 45dB.

3586a38
Veiligheid
Geborgen voelen

Naast de hoge sterkte van het PVC-materiaal biedt de Schüco LivIng-serie schuifdeuren en glazen schuifdeuren veiligheidskenmerken die zijn afgestemd op de eisen. Hier vinden dieven weinig aanknopingspunten voor hun activiteiten. Gehard staal kan nauwelijks worden verkregen, zelfs niet door het boren van de fittingen. Zo kunt u altijd volledig vrij zijn van zorgen.

Schüco LivIngSlide - voor maximaal wooncomfort en mooi uitzicht.

Met Schüco LivIngSlide kunt u de zon in uw huis laten schijnen en genieten van een uiterst comfortabele leefruimte. Met een paar snelle handbewegingen worden nieuwe ruimtes geopend. De serre wordt één met de tuin, terwijl het balkon en het terras het woongedeelte uitbreiden. Ontdek de talrijke mogelijkheden die de hefschuifdeuren van de Schüco LivIng-serie u bieden om uw architectonische ideeën tot leven te brengen - of het nu gaat om een nieuwbouw of een bestaande woning.

 • Doordachte constructies zorgen voor hoogste energie efficïentie  met Uf =1,3 W/(m²K)
 • Garantie door verhoogde inbraakwerendheid tot RC2
 • Optimale geluidsisolatie om rustig te wonen
 • Maximaal bediencomfort - ook bij grote elementen
 • Duurzaam materiaal met minimaal onderhoud

Schüco EasySlide - hefschuifdeuren uit kunststof voor terassen, balkon en tuin.

Elegante, lichtdoorlatende glasarchitectuur-met Schüco easyslideopent u nieuwe perspectieven binnen uw woonruimte.Geruisloze en kindvriendelijke bediening van de hefschuifdeur geeft onmiddellijk toegang tot terras,balkon of tuin.De onderdorpel is zo ontwikkeld, dat een thermische ontkoppeling tussen binnen en buitenbereik ontstaat.onaangename koud aanvoelende profielen worden hiermee vermeden.een innovatief dichtingssysteem zorgt voor een maximale bescherming tegen wind en water en geluidsinvloeden.

 • Goede warmte isolatiemet Uf-waarde van 1,5 W/ (m²K)
 • Hoogste eisen naar RC2 inbraakwerendheid
 • Geluidloze en kindvriendelijke bediening
 • Vloeiende, barrièrevrije overgang naar buiten
 • Barrièrevrije uitvoering


Schüco EasySlide (pdf, 213,6 KB)


Corona_S_150_e

Schüco S150 - hoogisolerend kunststof hefschuifdeur

Schüco S150 zorgt voor de perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Met weinig inspanning laat de woonruimte zich verruimen en individuele woon ideën zijn realiseerbaar. Door de innovatieve technologie bereikt de Schüco S150 hefschuifdeur een uitstekende warmte isolatie tot passiefhuis niveau. Dat betekend wooncomfort door een aangename, constant binnenklimaat en spaart waardevolle energie en hoge kosten.

 • Beste warmte isolatie met Uf = 1,1 W/(m²K)
 • 3 dichtingen voor optimale weerstand tegen wind en water
 • Barrièrevrije uitvoering
 • Veelvoud aan kleuren en design.


Schüco S150 - hoogisolerend kunststof hefschuifdeur (pdf, 185,2 KB)

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.

Contact
Zoek een Schüco partner
Downloads
Kunststof- schuifdeuren
Dashboard
Sluiten