Wat zoekt u?

ISO 9001

Schüco-kwaliteitsmanagementsysteem met succes gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Schüco International KG werd in december 1992 voor het eerst gecertificeerd door de Duitse Vereniging voor Certificatie van Managementsystemen (DQS) in overeenstemming met de internationale kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001. Sindsdien wordt er jaarlijks gecontroleerd.


De norm ISO 9001 beschrijft de eisen waaraan de afdeling Quality Management van een bedrijf moet voldoen. Verantwoordelijkheden en werkprocedures worden transparant gepresenteerd, het kader wordt geboden door ISO 9001.
Sinds de herziening in oktober 2015 is de norm afgestemd op de structuur op hoog niveau. Dit is afgeleid van de basisstructuur voor managementsysteemnormen die is gedefinieerd in de ISO-richtlijnen. Een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem vereist dat een bedrijf voldoet aan de wettelijke vereisten, regels en processen specificeert en doelstellingen binnen het bedrijf nastreeft. Een doel is dat, naast het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen in termen van kwaliteit en service, de Schüco-processen ook de klanten en leveranciers moeten ondersteunen bij de samenwerking met Schüco. Hierbij houden we rekening met alle relevante aspecten - van de inkoop van goederen en grondstoffen tot ontwikkeling, productie, marketing, logistiek en afvalverwerking. Het doel is om met alle producten en diensten de hoogste normen te garanderen. Dit helpt niet alleen om fouten te voorkomen, maar ook om alle producten en processen continu te verbeteren. Op de internationale markt wordt het ISO 9001 DQS-certificaat erkend als bewijs van een functionerend kwaliteitsmanagementsysteem.

Het DQS-certificaat is het bewijs dat Schüco rekening houdt met alle relevante eisen die door de ISO 9001-norm aan een kwaliteitsmanagementsysteem worden gesteld.


DQS-certificate ISO 9001 english (pdf, 1,2 MB)

ISO 9001
Dashboard
Sluiten