Netherlands change

Modern wonen krijgt een nieuwe dimensie -
met ramen van Schüco

De energiekosten worden alleen maar hoger – u kunt dat helaas niet beïnvloeden. U kunt wel iets aan uw energie verbruik doen! Heeft u wel eens gekeken hoe goed (of hoe slecht) uw huis geïsoleerd is? Als de ramen ouder zijn dan 20 jaar, ligt hier een sterk punt ter verbetering. Door hier nieuwe ramen te laten monteren, die veel beter isoleren dan de bestaande, zult u enorm veel op het verbruik besparen en zullen dus de energiekosten fors dalen. Schüco ramen zijn voorzien van de allernieuwste technieken waarmee tot wel 80 procent kan worden bespaard.

Schüco ramen staan niet alleen voor de beste isolatie, maar ook voor het hoogste comfort en de hoogste mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Kies de vorm en kleur die u het meest aanspreekt! Ontdek de vele mogelijkheden, afwerkingen, indelingen en het omvangrijke assortiment toebehoren, soorten bedieningrepen en krukken. Laat u inspireren en kies de ramen, deuren, schuifsystemen of serre die het best past bij de architectuur van uw woning.

Schüco ramen; de beste isolatie en hoogste kwaliteit

Materiaal kiezen

Aluminium of kunststof? Wij bieden u beide mogelijkheden, de keuze is aan u.


Ramen zoals u dit wenst

Energie efficiëntie

De besparing op de energiekosten is enorm. Tot 80 % aan energie kan door een efficiënte isolatie worden bespaard.


Energie besparen door thermische isolatie

Welk materiaal u ook kiest - u kiest altijd voor de beste kwaliteit

Aluminium of kunststof?

Wat u ook kiest, elk materiaal heeft zo zijn voordelen: aluminium wordt ook in de auto-industrie veel gebruikt, vanwege het feit dat het licht én sterk is. Voor grote raamelementen dus zeer geschikt. Om een aluminium raam goed te isoleren, moeten profielen wel eerst thermisch worden gescheiden. Door moderne technieken zijn de isolatiewaarden hiervan thans enorm verbeterd. Kunststof heeft als voordeel dat het als materiaal zelf al zeer goed isoleert. Ook hier wordt de kwaliteit en de vorm door de consument zeer hoog gewaardeerd.

Aluminium ramen

Hoogste kwaliteit en design -
biedt in alle gevallen veel voordelen

Hoge stabiliteit en energie efficiëntie, waardevast, nagenoeg onbegrensde kleurmogelijkheden, slanke aanzichten, licht en comfortabel te bedienen, minimaal onderhoud en lange levensduur. Met hoogwaardige en betrouwbare aluminium ramen van Schüco kiest u voor het allerbeste voor uw woning - een duurzaam leven lang.

  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Waardestijging van uw woning
  • Hoge mate van transparantie

Schüco aluminium ramen

Kunststof ramen

Mooi beste thermische isolatie, kleurmogelijkheden vormgeving

Kunststof ramen worden in Nederland en België het meest toegepast bij renovatie. Door de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit en de uitstekende isolatie kiezen niet alleen professionele opdrachtgevers, maar ook consumenten voor dit materiaal. En niet alleen bij renovatie, maar ook bij de bouw van een nieuwe woning.

  • Hoogste thermische isolatie
  • Lange levensduur
  • Duurzame investering

Schüco kunststof ramen

Kunststof en aluminium

Kunststof ramen combineren met de uitstraling van aluminium

Met TopAlu worden kunststof ramen aan de buitenzijde voorzien van aluminium profielen. Zo combineert u de beste eigenschappen van beide afzonderlijke materialen in één nieuw hoogwaardig product. De allerhoogste thermische isolatie én de voordelen van een strakke vormgeving met nagenoeg onbegrensde kleurmogelijkheden.

  • Combinatie van twee voordelen
  • Hoogste thermische isolatie
  • Vele kleurmogelijkheden

Geld besparen door goed te isoleren

Het potentieel aan besparingsmogelijkheden is enorm.

Neem bij het isoleren van uw huis geen genoegen met een compromis. Schüco ramen geven u de hoogste garantie als het gaat om de beste energie efficiëntie. Ze dragen er sterk toe bij, uw stookkosten drastisch te verlagen. Maar denk ook aan goed ventileren. Ook daarvoor bent u bij Schüco aan het juiste adres.

De allerhoogste isolatiewaarden

Met isolatiewaarden van 0,6 tot 1,6 W/(m2K) bereikt u met Schüco ramen de allerhoogste isolatiewaarden. Nieuwe technieken maken deze extreem hoge waarden nu mogelijk. Bij aluminium ramen bijvoorbeeld worden de profielen eerst van elkaar gescheiden door een (kunststof) isolator. De grote middendichting draagt hier nog verder aan bij en bovendien worden in de sponning van het glas, nieuwe isolatie schuimen gebruikt die de thermische isolatie nogmaals verbeteren.

Lupe
Dit kunt u besparen:

Als u ramen heeft uit bijvoorbeeld 1980 en zijn deze destijds voorzien van dubbel glas, en u vervangt deze door nieuwe aluminium ramen van Schüco met HR++ of drie-dubbel-isolatieglas, dan bespaart al gauw tot 500 Euro op uw stookkosten per jaar. De besparing op de CO2-uitstoot is dan ook nog eens 2.265 kilogram. Is er in uw oude situatie nog sprake van enkel glas, zoals dit in de 70er jaren gebruikelijk was, dan loopt de besparing nog verder op tot wel 900 Euro energiekosten per jaar en 4.432 kg CO2-uitstoot.

Goed isoleren, maar ook goed ventileren

Hoe beter uw woning geïsoleerd is, hoe „dichter“ het ook wordt en hoe meer er behoefte is aan goed en regelmatig ventileren. Hier kan Schüco u een vakkundig advies geven en beschikken wij over interessante oplossingen om handmatig of automatisch te ventileren. (opm. VentoTherm is niet leverbaar in Nederland)

Wij helpen u graag verder

Hoeveel kunt u besparen?

Gaat u een nieuw huis bouwen of heeft u plannen om te gaan renoveren? Zoek uit hoeveel u met Schüco producten kunt besparen.

Interactieve showroom

Infomateriaal downloaden

Wilt u een brochure of andere informatie downloaden? In ons download-centrum vindt u alle informatie ook digitaal.

Folder overzicht

Infomateriaal downloaden

Wilt u een brochure of andere informatie downloaden? In ons download-centrum vindt u alle informatie ook digitaal.

Folder overzicht

Wilt u een persoonlijk advies?

Vakkundig geadviseerd en deskundig gemonteerd. Hier vindt u altijd de professionele Schüco Partner bij u in de omgeving.

Schüco Partner contactopname

Wilt u een persoonlijk advies?

Vakkundig geadviseerd en deskundig gemonteerd. Hier vindt u altijd de professionele Schüco Partner bij u in de omgeving.

Schüco Partner contactopname

 
Home

Cumulus Login