Netherlands change

Producten

Zonwering

De beste manier de zon effectief tegen te houden is aan de buitenzijde. De zonweringen van Schüco, vanzelfsprekend gemonteerd aan de buitenzijde van de gevel, vormen dan ook een essentieel onderdeel van het ontwerp van elk gebouw.

meer

Warmtepomp

Schüco heeft eigen systemen ontwikkeld die de voordelen van een warmtepomp en de zonnewarmte optimaal met elkaar combineren. De zonne-installatie levert tijdens de zonnige maanden praktisch alle warmte die vereist is.

meer

Fotovoltaïek

Schüco levert PV installaties en afzonderlijke componenten voor veel toepassingen uit één hand; van een eengezinswoning tot een grote installatie. Dankzij het Schüco-totaalpakket is de opbouw van netgekoppelde installaties, netgekoppelde back-up-systemen en zelfstandige eilandinstallaties mogelijk.

meer

Solaire koeling

De klimaatregeling van kantoren en winkel- en woonruimten neemt drastisch toe in Europa. De conventionele klimaatregeling gebeurt grotendeels op basis van elektrisch aangedreven AC-compressors.

meer

Montagesystemen

Schüco-montagesystemen bieden unieke keuzemogelijkheden en zijn zodoende geschikt voor het omzetten van indviduele wensen en vereisten. Alleen het premium-systeem biedt zes verschillende montagevarianten.

meer

Zonnewarmte

Schüco biedt zonnethermische installaties voor iedere behoefte en elk project. Voor vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen staat een ruime keus aan op elkaar afgestemde pakketten voor de drinkwateropwarming en verwarmingsondersteuning ter beschikking.

meer