Netherlands change

Producten

  • Aluminium en kunststof ramen en deuren
  • Aluminium en kunststof schuif- en vouwwandconstructies
  • Aluminium vliesgevels en lichtdaken
  • Veiligheidsconstrucies, zoals brand-, geluid-, kogel-, explosie- en inbraakwering
  • Intelligente raamaansturingen (TipTronic)
  • Zonne-energiesystemen (PV- en Thermie-collectoren)
  • Serre's, balkons, balkonbeglazingen en hekwerken
  • Buitenjaloeziën en lamellen(buiten)zonwering
  • TopSky afdaken

Met uitgebreide ondersteuning en service voor architecten en ontwerpers, investeerders en opdrachtgevers, biedt Schüco u meer dan een perfecte oplossing: van planning, profieladviezen, systeembeslagen en toebehoren tot kleurafwerkingen, bestekteksten, details.

Schüco is uw partner in systeemoplossingen voor alle aspecten van het totale gebouw

Energie besparen en Energie winnen

Ramen

Ramen zijn meer bepalend en karakteristiek voor de uitstraling van een gebouw dan elk ander component.

meer

Deuren

Deuren zijn erg belangrijk als het gaat om de beleving en het praktisch gebruik van een gebouw. Hier staat de techniek van Schüco garant voor een lange levensduur en minimaal onderhoud.

meer

Schuifdeuren

Schuifpuien van Schüco bieden het beste comfort, design, bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Of u nu kiest voor aluminium of kunststof schuifpuien. In beide gevallen bieden wij u een ruime keuze aan kleuren, vormen en ontwerpmogelijkheden die precies past bij uw terras, balkon of serre.

meer

Veiligheid

Schüco systemen geven opdrachtgevers, bewoners of gebruikers maximale veiligheid tegen brand, inbraak of geluid. Ook explosie- en kogelwerende serie zijn binnen het assortiment van Schüco mogelijk, zonder enige concessie of afbreuk te doen aan het originele ontwerp.

meer

Automatisering

De mens kan niet zonder frisse lucht. Hij of zij voelt zich het meest plezierig indien sprake is van een aangename temperatuur en van voldoende daglicht. Het e-window systeem is de sleutel om op eenvoudige maar tegelijkertijd doeltreffende wijze het leefklimaat te optimaliseren.

meer

Serres

Schüco serres zijn volgens de systeemtechnologie als losse componenten volledig op elkaar aangepast en er is geen grotere betrouwbaarheid dat uit deze losse onderdelen ook daadwerkelijk één kwaliteitsproduct ontstaat.

meer

Zonwering

De beste manier de zon effectief tegen te houden is aan de buitenzijde. De zonweringen van Schüco, vanzelfsprekend gemonteerd aan de buitenzijde van de gevel, vormen dan ook een essentieel onderdeel van het ontwerp van elk gebouw.

meer

Hekwerk

Balkon-hekwerksystemen van Schüco zijn naar keuze in aluminium of RVS beschikbaar en kunnen met uiteenlopende vullingen wordn gecombineerd tot stijlvolle en decoratieve oplossingen.

meer

Warmtepomp

Schüco heeft eigen systemen ontwikkeld die de voordelen van een warmtepomp en de zonnewarmte optimaal met elkaar combineren. De zonne-installatie levert tijdens de zonnige maanden praktisch alle warmte die vereist is.

meer

Fotovoltaïek

Schüco levert PV installaties en afzonderlijke componenten voor veel toepassingen uit één hand; van een eengezinswoning tot een grote installatie. Dankzij het Schüco-totaalpakket is de opbouw van netgekoppelde installaties, netgekoppelde back-up-systemen en zelfstandige eilandinstallaties mogelijk.

meer

Solaire koeling

De klimaatregeling van kantoren en winkel- en woonruimten neemt drastisch toe in Europa. De conventionele klimaatregeling gebeurt grotendeels op basis van elektrisch aangedreven AC-compressors.

meer

Montagesystemen

Schüco-montagesystemen bieden unieke keuzemogelijkheden en zijn zodoende geschikt voor het omzetten van indviduele wensen en vereisten. Alleen het premium-systeem biedt zes verschillende montagevarianten.

meer

Kleurafwerkingen

De “System finish” oppervlaktebehandeling van aluminium gevelconstructie heeft zich in de loop der tijd geëvolueerd van een eenvoudige maar belangrijke beschermingslaag naar een architectonisch stuk gereedschap het ontwerp van een gebouw te optimaliseren.

meer