Finland change

Kaikkea julkisivuja varten

Schüco toimii aktiivisesti monella rakennusten julkisivuihin liittyvällä sektorilla. Ikkunoiden ja ovien lisäksi Schüco tarjoaa myös talvipuutarhoja ja parvekkeita sekä tulevaisuuteen suuntautuvia aurinkolämpö- ja aurinkosähköjärjestelmiä. Schüco tarjoaa kaikilla edellä mainituilla alueilla korkealaatuisia järjestelmiä, jotka täyttävät kaikki tehokkuudelle, varmuudelle, mukavuudelle ja muotoilulle asetetut vaatimukset.
Pitkälle kehitetyn lisätarvikevalikoiman ansiosta järjestelmien kaikki osat toimitetaan kokonaispalveluna. Lisäksi kaikki osat sopivat täydellisesti yhteen keskenään.

Liukuovet

Aurinko paistaa ja ilma on raikasta. Eikö olisikin mukavaa, jos tällaisella säällä asunnon seiniä voisi avata muutamalla kädenliikkeellä? Schücon huippuun saakka kehitellyillä liuku- ja liukutaitto-ovijärjestelmillä se on mahdollista.

lisätietoa

Ikkunat

Ikkunat vaikuttavat ratkaisevasti talon ulkomuotoon ja luonteeseen. Ne eivät ole pelkästään koristeita, vaan vaikuttavat ratkaisevat kodissa viihtymiseen.

lisätietoa

Ulko-ovet

Ulko-ovi on kodin käyntikortti ja julkisivun keskeinen katseenvangitsija. Jotta kokonaisvaikutelma olisi harmoninen, karmin, verhoilun ja ovenkahvan on sovittava keskenään yhteen.

lisätietoa

Talvipuutarhat

Valo, ilma ja luonnonläheisyys ovat ihmisen perustarpeita. Ne kuuluvat hyvinvointiimme. Talvipuutarhan avulla voitte nauttia niistä ympäri vuoden. Talvipuutarha luo viihtyisän ja kotoisan ilmapiirin ja tuo lisää valoa asuntoon.

lisätietoa